Connect with us

Hír

Ha-Ha Clinton-Dix nem Green Bayben tervezi a jövőt

A Packers a 2014-es draft első körében választotta ki HaHa Clinton-Dixet, a safety pefig mind a 69 alapszakaszmeccsen pályára lépett a sajtfejek csapatában. A Packers le is hívta az ötödik éves opcióját, ezen játszik idén HaHa – amivel közel 6 millió dollárt keres -, ez pedig azt jelenti, hogy ha addig nem állapodnak meg a felek, akkor márciustól teljes jogú szabadügynök lesz és bárkihez aláírhat. A holtszezonban Clinton-Dix nem jelent meg a csapat önkéntes edzésein egy hosszú távú szerződés reményében, ezt azonban nem kapta meg és jelenleg reálisan úgy gondolja, hogy nem is marad a Packers tagja 2019-től.

 

 

Jelenleg úgy állok hozzá, hogy minden egyes meccsem az utolsó. Nem hiszem, hogy itt leszek jövőre is. Én így állok hozzá, őszintének kell lennem magamhoz. Meccsről meccsre kell játszanom. Ha 60 ponttal ki is kapunk, akkor is ott kell lennem és teljesítenem kell. Számomra ezek a meccsek a legnagyobb állásinterjúk az életemben. Bármi is a mérlegünk, nekem teljesítenem kell.

 

Nem is megy rosszul Clinton-Dixnek a játék, három interceptionje van (ezzel holtversenyben első a ligában) és tackle-ökben is második a csapatában, a PFF értékelései szerint pedig a hetedik legjobban teljesítő safety az első öt forduló alapján. Azt is elmondta, hogy tetszik neki Pettine rendszere, de ez persze nem jelent semmiféle biztonságot az állása kapcsán.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!