Connect with us

Hír

Jon Gruden állítja, hogy nem tankolnak a rossz kezdés után sem

Nem ilyen visszatérésről álmodott Jon Gruden, mikor hosszú évek után elfogadta a Raiders ajánlatát és újra NFL edző lett. Pedig hat forduló után már egyenesen ott tart a csapatával, hogy a rájátszás álmoknak annyi és olyan állításokra és kérdésekre kell felelnie, miszerint elkezdenek-e tankolni, mert hiányposzt az éppenséggel lenne.

 

 

A főedző azonban állítja, hogy a rossz kezdés ellenére meg sem fordul a fejében, hogy le kellene adni a meccseket, csak a jobb draftpozíció elérése miatt. Mindenesetre ha ez igaz, akkor nagyon rossz munkát végeznek, mert az év elején még pislákoló remény egyre jobban kialszik és reménytelenebbnek tűnik a helyzet mint eddig bármikor.

 

Carr már most többször volt bezsákolva, mint az elmúlt szezonban összesen és a londoni mérkőzésen összesen volt hat passza, ami 5 yardnál messzebbre szállt, ez pedig nem tűnik sikeres receptnek. Igazából ami el tud romlani az el is romlik a Raiders háza táján és semmi biztos kapaszkodó nincs. A héten éppen Lynch is megsérült, Cooper elvileg eladólistán, a védelem meg romokban. Nehéz pozitívnak maradni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!