Connect with us

Hír

Josh Allen sérült, bármi lehet a Billsnél irányító fronton

Josh Allen könyöke megsérült a Texans elleni összecsapás alkalmával, a helyére pedig Nathan Peterman állt be, hogy előbb egy TD-vel egyenlítsen, majd egy pick6-szel és egy interceptionnel eldöntse a találkozót a houstoniak javára. Az újonc Allenre minden bizonnyal pár hét kihagyás vár, a korábbi csapatorvos, mostani szakértő David Chao szerint minimum egy hónapot kell kihagynia. Ennek ellenére Sean McDermott nem zárta ki, hogy akár ezen a héten is pályára lépjen, de ez elég valószínűtlen. Viszont mi lesz akkor a Billsszel irányító fronton?

 

 

McDermott elmondta, hogy minden opció az asztalon van, ami akár azt is jelentheti, hogy annyira nem bíznak már Nathan Petermanben, hogy a múlt héten leigazolt veterán, alapvetően mentornak érkező Derek Anderson fog kezdeni a Colts ellen. Persze ez csak abban az esetben valósulhat meg, ha Anderson felvette a ritmust és kellően megismerte a playbookot is, ami egyáltalán nem biztos ilyen rövid idő alatt. Az elkapókkal pedig biztosan nem szokott össze még, habár Kelvin Benjaminnal együtt játszottak még a Panthersnél.

 

A Bills támadósora finoman szólva is akadozik, mindössze 12,7 pontot átlagolnak meccsenként, ami a legkevesebb a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!