Connect with us

Hír

Justin Herbert felforgathatja a 2019-es draftot

Bár minden draft más posztokon erős, azt azért ki lehet jelenteni, hogy nagyon kevés kivételtől eltekintve az irányítók okozzák a legnagyobb beszédtémát. Most is ez a helyzet, ám a megszokotthoz képest kicsit másképp.

 

 

Egyelőre messze nincs meg az a nagy hájpvadászat az irányítók körül, mint ami akár tavaly volt, vagy ami 2014-ig visszamenőleg bármikor, de egy dolog elég biztosnak tűnt: mindenki Justin Herbertet, az Oregon irányítóját tartja a legjobb QB prospectnek a 2019-es classból. Ennek érdekében rengeteg csapat küldte már ki játékosfigyelőjét a Ducks meccseire, akik közül a Giants képviselői voltak a legtöbbször a lelátókon. Nem véletlenül, hiszen az idei évben eléggé megingott Eli Manning státusza az Óriásoknál, de van még néhány olyan csapat, ahová elférne, vagy inkább az edző/GM akar egy új franchise irányítót. De mi van akkor, ha a leginkább vágyott játékos nem jelentkezik a draftra?

 

Jason La Canfora, a CBS újságírója hozta le a hírt, hogy az Oregonhoz közel álló források egytől egyig úgy tájékoztatták a játékosfigyelőket, hogy Herbert részéről nagyon meglepő lenne, ha jelentkezne a jövő áprilisi játékosbörzére. Hogy ez mennyire vehető komolyan, azt nem tudni, de érdemes megjegyezni, hogy tavaly nagyjából hasonló szakaszában az egyetemi szezonnak Sam Darnoldról is megjelentek hasonló pletykák, amik végül nem lettek igazak.

 

 

Ha Herbert mégis távolmarad a drafttól, akkor két senior játékos, a Missouri irányítója, Drew Lock, a West Virginia QB-ja, Will Grier, esetleg az auburni junior Jarrett Stidham lehet esélyes első körös irányító, de jelenleg egyikük sem 1/1 kaliberű tehetség.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!