Connect with us

Hír

Már a tulajdonos csitítja Beckhamet

A csütörtöki megalázó csoportvereség után egyre több a feszültség a New York Giants háza táján, ez mellett pedig már a tulajdonosok sem mehetnek el szó nélkül. John Mara például egy Beckhamről szóló kérdésre azt felelte, hogy jobban tenné a játékos, ha nagyobb hangsúlyt fektetne a játékra és kevesebbet a beszédre.

 

 

Tette ezt az után, hogy a fiatal wide receiver többször is feldúlt válaszokat adott a csapattal kapcsolatban és közvetve bírálta a csapattársak teljesítményét is. Mara az esetről többet nem nyilatkozott, de Manning helyzetéről is ejtett szót és egyelőre bevédte az irányítót. Szerinte ha egy csapat mérlege 1-5, akkor nem csak az irányítóban kell keresni a hibát hanem kollektív a felelősség is.

 

 

Azt emelte ki, hogy neki nem az a dolga, hogy megállapítsa szükséges-e az irányítócsere, arra ott vannak az edzők, akik pontosabban meg tudják ítélni a helyzetet. Az mindenesetre látszik, hogy Mara egyelőre nem esik pánikba és inkább a klub hírnevét szeretné megőrizni, valamint erejét venni a szükségtelen ellenségeskedésnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!