Connect with us

Hír

Még mindig lehet bonyolítani a Bell-ügyet

Le’Veon Bell jelezte, hogy pár héten belül aláírja a franchise tagét és visszatér a Steelershöz. A csapat ezek után akár el is cserélheti (már ha el tudja), azonban megpróbálhatja ugyanezt tavasszal is.

 

 

 

A játékosok jogait viszonylag sok módon lehet korlátozni, az egyik ilyen a franchise tag. Bell esetében ez 25-27 millió dollár lenne jövőre, ami elég sok, ezt bizonyára kizárhatjuk. Egy transition tag azonban csak 11 millió dollárt kóstálna, ráadásul ezt Bell is aláírná, hisz így tárgyalhatna más csapatokkal.

 

Elképzelhető azonban, legalábbis az amerikaiak szerint, hogy a Steelers minden ajánlatot matchel és megtartja a játékost (ami mondjuk fura lenne, hisz Bell betegre keresi majd magát egy olyan szerződéssel, ami nagyon nem Steelers-kompatibilis). Vagy, ami még érdekesebb, hogy a Steelers matcheli az ajánlatot, majd elcseréli Bellt annak a csapatnak, amelyikkel a futó megegyezett.

 

Ez így tök jól hangzik, de ha például a Colts megegyezett Bellel egy vaskos szerződésben, akkor miért fizetne még rá extra draftcetlit? Ezt csak abban az esetben tudom elképzelni, ha a Steelers benyel pár millió dollári aláírási bónuszt, de ez meg a Steelersnek miért érné meg (hacsak nem mondjuk egy első-második körös pick a tét)?

 

Valószínűtlen, hogy a Steelers hasonlóval próbálkozna, ugyanakkor én nagyon megnéznék egy ilyen machinációt, garantáltan történelmi lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!