Connect with us

Hír

Mégsem megy sehova Patrick Peterson

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint a liga egyik legjobb cornerbackje, Patrick Peterson távozni szeretne Arizonából. Természetesen felbolydult a futballvilág, hiszen egy ilyen képességű játékosra minden csapatnak szüksége van és még egészen komoly ellenértéket is megéri rááldozni.

 

 

A Cardinals rég nem látott mélyponton van, amiből egyelőre nem látni kiutat, az edzői stáb munkája pedig egyenesen katasztrófa. Például Peterson is többet kényszerül zónázni, ami testidegen számára, mellesleg kevésbé hatékony módszer is a csapat számára.

 

Peterson sokáig csendes volt az üggyel kapcsolatban, de tegnap kiadott egy közleményt, amiből kiderült, hogy megbeszélték a dolgokat a csapaton belül és végül a maradás mellett döntött. A kiváló CB elmondása szerint természetesen csalódott az idei év eddigi teljesítménye miatt, de nem menekül a kihívások elől és a munkára koncentrál. Továbbá Peterson tett egy látogatást a csapat tulajdonosánál is, amiről egyelőre nincs pontos hír, de Peterson eddig is vezér volt a csapatnál, így valószínűleg a csapat képviseletében jelent meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!