Connect with us

Érdekességek

Nathan Peterman histórikusan béna

Josh Allen sérülésével lehet, hogy ismét Nathan Peterman fog kezdeni a Buffalo Bills csapatában, ugyanis Sean McDermott jelenleg nem tud dönteni közte és a veterán, múlt héten igazolt Derek Anderson közt. Mi most hoztunk pár statisztikát, hogy segítsünk eldönteni ezt a kérdést McDermott számára.

 

 

– Nathan Peterman eddigi karrierje során rájátszással együtt 82 passzkísérletből 10 interceptiont dobott. Ez egy 12,2 százalékos interceptiont ráta. Viszonyításképpen: az utóbbi idők legjobb interceptiont rátája Alex Smithé 1%-kal. Na már most, Petermannek 931 passzt kéne egymás után eleresztenie interception nélkül, hogy beérje Smitht.

 

– Az összes irányító közül 1970 óta, aki legalább 50 passzt kísérelt meg, Petermannek van a harmadik legrosszabb passer ratingje és a legrosszabb interception rátája.

 

– Nathan Peterman eddig 36 drive-ot vezetett a Bills számára. Ebből 26 interceptionnel, three and outtal vagy turnover on downsszal végződött. A 36-ból 19 drive maximum 9 yardot haladt.

 

Szóval kedves Sean, a Bills szurkolói és a világ összes nézője érdekében kérünk, hogy Andersont kezdesd a következő fordulókban, amíg Josh Allen vissza nem tér.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!