Connect with us

Hír

Shurmur továbbra is hisz Eli Manningben

A Giants csütörtöki veresége után nem volt felhőtlen az öröm a hazai csapat öltözőjében. Nem csak azért, mert újra kikaptak egy csoportriválistól és a rájátszás teljesen elszállni látszik, hanem azért is, mert a csapat támadójátéka továbbra is teljesen kilátástalan, legalábbis azon kívül, hogy juttassuk Barkley kezébe a labdát.

 

 

Sokan Eli Manning teljesítményében keresik a hibát és tegyük hozzá, hogy erre adott is okot a veterán irányító. Az idei legrosszabb teljesítményét nyújtotta és nem mutogathat minden esetben a támadófalra sem. Sokan már a leváltását követelik és nézik a jövő évi prospecteket, mert tudják, hogy Eli napjai meg vannak számlálva.

 

Egy ember azonban egyelőre kiáll az irányító mellett és az ő szava a legfontosabb a csapatnál. Pat Shurmur hangsúlyozza, hogy hisz irányítójában és továbbra is ő quarterbackjük, nincs miről beszélni. Ebben persze jókora szerepe van annak, hogy határozottságot kell mutatni és nem szabad hátba szúrnia saját játékosát, de minden bizonnyal már neki is több terv átfutott az agyán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!