Connect with us

Hír

Soha nem látott terhelés alatt Luck

Andrew Luck állapotáról még az offseason végén is ellentmondásos hírek érkeztek. A csapat háza tájáról mindenki igyekezett megnyugtatni a közvéleményt, hogy a válla jól van, teljesen 100 %-os az irányító. Az első hetekben azonban ha nem is mutatott minden jel arra, hogy gond lenne a vállával, azért néha látszott egy-egy fájdalmasabb dobás vagy intő jel (például Brissett beküldése).

 

 

Ennek ellenére Luck az első öt hét alatt 49 dobást átlagol meccsenként. Múlt héten a Texans ellen 62 kísérlete volt, ami legtöbb a karrierjében, tegnap éjjel pedig 59, ami a második legtöbb. Semmi jel tehát arra, hogy a csapat aggódna a QB válla miatt, de ez mégis elképesztő terhelés. Nem szeretem az olyan statisztikákat, amik úgy kezdődnek, hogy ha ilyen ütemben halad, akkor, de a szezon negyede után érdemes megjegyezni, hogy 784 kísérlettel végezne, ha így folytatná.

 

Az NFL történetében pedig egyetlen irányító lépte ár a 700 próbálkozásos határt, Matthew Stafford 2012-ben, amikor 727-szer hajította el a disznóbőrt. Az nem segít sokat a helyzeten, hogy a védelem továbbra sem acélos, valamint az sem, hogy a futójáték egyelőre halott. Mindenesetre én csak szurkolni tudok, hogy Luck válla bírja ezt a terhelést, mert egészen szenzációsan játszik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!