Connect with us

Hír

Újabb nevek kerültek a trade-cunamiba

New York-i idő szerint délután 4-ig cserélhetnek ma a csapatok, mielőtt megkezdenék az alapszakasz második felét. Hétvégén összeszedtünk pár forgatókönyvet, de azóta újabb lehetséges trade-célpontok kerültek nyilvánosságra.

 

 

Az egyik legmeglepőbb Ha Ha Clinton-Dix lehet. A Packers safetyje már tett arra utalást korábban, hogy elképzelhető, hogy utolsó szezonját tölti Wisconsinban, hiszen újonc szerződése márciusban lejár. A Packers egy jó ajánlat esetén lehet nem várna addig, és már most elválnának útjai a játékossal. Hogy ez mennyire lenne okos lépés attól a franchise-tól, aki az utóbbi években rendre térden lőtte magát azzal, hogy elengedte a defensive backjeit, arról lehetne egy sort anyázni vitázni. A 25 éves safety egyébként elég jó idényt fut 2018-ban, így a rájátszásért küzdő Packersnek lehet át kellene gondolnia ezt a lépést.

 

Pláne azért, mert Clinton-Dix jóformán az egyetlen normális free safety a rosteren. Ha ő távozik, akkor marad a Josh Jones – Kentrell Brice – Jermaine Whitehead trió, kiegészülve a draftolatlan újonc Raven Greene-vel. Illetve lehetséges még egy opció is! A draft után ugyanis elkezdtek azok a pletykák terjengeni, hogy a második körös cornerbacket, Josh Jacksont safetyként is kipróbálná a Packers. Egy olyan labdamágnes mint ő ideális lehet free safetynek, akivel 4 évre lenne egy olcsó megoldás is a secondaryben – vélhetően ez áll annak hátterében, hogy ilyen könnyedén lemondanának Clinton-Dixről. A játékos egyébként a saját Instagram fiókján tett ki egy utalást tegnap a cserével kapcsolatban “Holnap minden eldől.” szlogennel.

 

Nem csak a Packers az egyetlen csapat az NFC North-ban, aki egy értékes játékost tenne a trade blockra, hiszen Detroitban Golden Tate játékjogáért várják a hívásokat. Noha a játékos biztos abban, hogy előbb fog hosszabbítani minthogy elcseréljék, erről nem ő dönt. Márpedig a Lions ha kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor gondolkodás nélkül megválna legjobb elkapójától. A 30 éves WR is – packersös kollégájához hasonlóan – márciusban szabadügynök lesz, így a cserével egy utolsót lehetne vele szakítani. Tate egy kicsit háttérbe szorult Kenny Golladay és Marvin Jones mögött, de ígyis a snapek 72%-án a pályán volt a nyolcadik fordulóig, ráadásul lionsös karrierje során először lehet 100 elkapása és 1000 elkapott yardja is egy szezonon belül.

 

Állítólag több csapat is megkereste már a Lionst, köztük a New England Patriots is. Bill Belichikék kapcsán csak annyit lehet olvasni, hogy nagyon szeretne egy elkapót hozni a csapatba, így Tate mellett a denveri Demaryius Thomas is radaron van Foxborough-ban. Ha már elkapók, a 49ers árulni kezdte a veterán Pierre Garcon játékjogát, akinek keserédes lett a Kyle Shanahannel való reuniója. “Természetesen” elkerülhetetlen a Raiders neve ha kiárusításról van szó. Jon Gruden a jelek szerint még nem fejezte be a takarítást, és Bruce Irvint, valamint Kelechi Osemelét is feláldozná draftpickekre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!