Connect with us

Hír

Újabb vita egy roughing the passer eset miatt

Az idei év egyik legellentmondásosabb vitája, hogy a bírók túl sok roughing the passer esetet fújnak be. Szerintem mindenki emlékszik Clay Matthews nevetséges esetére, de számtalan ilyen fújás borzolta a kedélyeket.

 

 

 

A negyedik héten a bírók láthatóan vissza is vettek és kevesebb ilyen büntetés érkezett, de Blandino a bírók egykori főnöke szerint a héten pont ez befolyásolt egy mérkőzést döntően. A Titans-Eagles meccsen ugyanis Harold Landry úgy ütötte meg Carson Wentzet, hogy arra sárgát kellett volna dobni. Ítélet nem érkezett, helyette sack és fumble lett az eredmény. Landry kétségtelenül elérte Wentz fejét így a roughing the passer ítélet jogos lett volna, úgy pedig másképp alakul a meccs.

 

Felvetődik tehát a kérdés, hogy a sok utálkozás miatt a bírók kompenzálni, mérlegelni kezdenek, de ez csak újabb hibás, akár meccsdöntő ítéletekbe sodorja őket, akkor hol lesz a vége ennek az egésznek? Mi a helyes stratégia? Legyen mindig egy ember a kamerák mögött aki fentről ítéli meg, hogy szabályos vagy szabálytalan volt-e az ütés? Hagyják a stadionba lévőkre a döntést? Tanuljanak meg a játékosok máshogy szerelni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!