Connect with us

Hír

Újra Fitzmagic time a Bucsnál!

Az első három hetet eltiltás miatt kihagyó Jameis Winstont nem is helyettesítette rosszul Ryan Fitzpatrick, de a Bears ellen elég volt egy rosszabb félidő és kikerült a kezdőből. Winston három mérkőzésen léphetett pályára kezdőként, de a Bengals elleni pocsék teljesítménye után ő is padra került és újra Fitzpatrick irányított. Most már az is kiderült, hogy vasárnap a Panthers ellen a veterán irányító kezd majd.

Sokan nem is értették miért került Fitzpatrick a padra, mivel az első hetekben remek formában játszott és a Saints-Eagles duót az ő vezérletével le is gyűrték. Dirk Koetter azonban úgy gondolta, hogy a 2015-ös 1/1-esnek ad bizalmat, egészen vasárnap estig. A harmadik negyedben, miután negyedik alkalommal is eladta a labdát már Koetter is látta, hogy jobb ha Fitzpatrick megy a pályára, aki majdnem meg is fordította a mérkőzést.

Ha összehasonlítjuk a két QB idei teljesítményét, akkor láthatjuk, hogy jelenleg Fitzpatrick jobb formában van. Winston 148 passzból 1.181 yardot hozott össze és 6 TD mellett 10 alkalommal INT formájában adta el a labdát. Fitzpatrick 144 passzból 1.550 yardot termelt és 13 TD mellett 5 INT szerepel a neve mellett.

Winston utolsó évébe lépett újonc szerződésében, nyáron lehívták az 5. éves opciót rá, de ettől függetlenül a szezon végén ingyen el lehet küldeni. Meglehet, hogy a Bengals elleni mérkőzés volt az utolsó Buccaneers mezben neki és következő év elején új csapatot kereshet magának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!