Connect with us

Hír

Vegas szerint Jason Garrett munkája van a legnagyobb veszélyben

Alig telt el a szezon negyede, de már jó néhány edző alatt remeg a kispad. Vannak olyan nevek, akik régóta veszélyeztetve vannak, így nem lenne csoda, ha egy esetleges rossz szereplés az állásukba kerülne, de van néhány új név is a listán.

 

 

A fogadóirodák szerint a legnagyobb esélye a Cowboys vezetőedzőjének van arra, hogy új munkát kell keresnie, mindössze 3.5-ös odds van az elbocsátására. A Cowboys kilátástalan támadójátékát tekintve ez nem is meglepetés és Amerika Csapatától amúgy is többet vár a közvélemény. Őt követi Dirk Koetter a Buccaneers vezetőedzője kereken 5.0-ös szorzóval, akit átmenetileg a Fitzmagic megmentett, de az elmúlt forduló alapján már abszolút esélyes a váltásra. A lista harmadik helyén Bill O’Brien, a negyediken pedig Vance Joseph áll, egyik sem érdemtelenül.

 

Hue Jackson állását épp elkezdte menteni a Browns, de ő sem került le a listáról, rá 10-es oddson fizetnek Vegasban. Arra pedig hogy az idény végéig senki nem távozik 4.0 egészen lehet fogadni. Garrett tehát nagyobb eséllyel távozik, mint hogy nem történik semmi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!