Connect with us

Érdekességek

A 2016-os coaching class nem egy sikersztori

Az alapszakasz vége nem csak a rájátszás izgalmait hozza meg a szurkolók számára, de az edzőkérdéseket is elhozza. 2016-ban sem volt másképp, ám nem lett minden álláskeresésből sikersztori.

 

 

2016-ban hét csapat is edzőt cserélt, akik közül a legtöbbje már nem dolgozik aktuális csapatánál, és jó eséllyel ez a szám nőhet a szezon végén. A teljesség igénye nélkül álljon itt a névsor, akik lapátra kerültek kinevezésük óta:

 

Chip Kelly, 49ers: Mindössze egy szezont élt meg az Eaglestől menesztett edző Kaliforniában, 2-14-es mérleggel távozott az NFL-ből.

Ben McAdoo, Giants: A rájátszást megjárt első évet egy totális megborulás váltotta. Szezon közben rúgták ki, 13-15-ös alapszakasz mérleggel.

Mike Mularkey, Titans: Két 9-7-es szezon és egy rájátszás részvétel sem volt elég ahhoz, hogy a konzervatív edzőt megtartsa a Titans.

Hue Jackson, Browns: A legfrissebb áldozat két 1/1-es szezon után is kapott esélyt, de nem tudott élni vele. 3-36-1-es mérlegével aligha lesz már jövője a ligában.

 

És akkor essen szó a “túlélőkről” is, bár közülük is akad, akinél rezeg a léc.

 

Dirk Koetter, Buccaneers: Alatta inog leginkább a kispad, hiszen az első 9-7-es szezonját azóta csak csalódások kísérik. Ryan Fitzpatrick kezében van az állása.

Adam Gase, Dolphins: Gase karrierje egyszer fent, egyszer lent Miamiban. Első évében összejött a playoff, hogy aztán Ryan Tannehill sérülésével egy pocsék második szezon következzen. Idén ismét jól kezdtek, akár a rájátszás sem elérhetetlen számukra.

Doug Pederson, Eagles: Kétségtelenül ő húzza fel az egész classt, hiszen címvédőként vágott neki a szezonnak, és elég kevés a valószínűsége, hogy egyhamar távozik Philadelphiából.

 

Érdekes, hogy első évében négyüknek is összejött a pozitív szezon, hárman a rájátszást is elérték, mégis kettejüknek így sem maradt maradása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!