Connect with us

Érdekességek

A Buccaneers összehozhatja a valaha volt legrosszabb turnover-mutatót

Nem lehetnek büszkék rá, de a Tampa Bay Buccaneers olyan rekordot dönthet meg, amit elég régóta nem tudott felül-, vagy inkább alulmúlni senki. A Pittsburgh Steelers csapata 1965-ban egy mínusz 30-as turnover-mutatót produkált, azóta pedig ez a rekord érintetlen. A Bucs viszont jó úton halad, hiszen mínusz 19-nél járnak, ilyen ütemben pedig mínusz 34 lenne nekik év végére.

 

 

A fumble-ök nem okoznak akkora problémát a csapatnak, hat elvesztett fumble mellé a védelem összeszedett ötöt, szóval egyértelmű, hogy az interceptionökben kell keresni a rossz mutató forrását. Az eladott és szerzett interceptionök száma is meghökkentő. Már 19 INT-t számlálnak támadó oldalon, a védelem pedig mindössze egyetlen egyet tudott szerezni, ami elég komikus így 10 forduló után.

 

Egyébként rosszabb esélyük van a rekord megdöntésére úgy, hogy Fitzpatrick kezd, hiszen ő csak a passzainak négy százalékából dob interceptiont, míg Jameis Winstonnál ez hét százalék volt idén. Már bejelentették, hogy ezen a héten is Fitzmagic fog kezdeni, kíváncsian várjuk hányszor adja el a labdát. Persze a rekorddöntés azért sem valószínű, mert a nagy számok törvénye alapján közelednek majd az átlaghoz, de azért ebből a Buccaneersből igazából kinézzük, hogy nem nagyon szereznek több labdát de még eladnak jó párat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!