Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 11

A 11. fordulóban is voltak kiemelkedő teljesítmények, így nem volt könnyű az illetékeseknek kinevezni a hat legjobbat. Van egy nagy visszatérő is a listán és természetesen a remek Chiefs-Rams összecsapásról is találunk itt játékost – meglepő módon nem a támadóknál.

AFC

A hét támadója: Andrew Luck (Indianapolis Colts)

A szezon elején még voltak kérdések, hogy Luck még tud-e olyan teljesítményt nyújtani, mint sérülése előtt. Azóta kiderült, hogy tud. Sőt még jobbat is. Reich érkezésével sikerült egy olyan gameplant kialakítani, ami nagyon fekszik az irányítónak és idén a fal is meg tudja védeni. A Titans ellen közel 80% volt a passzpontossága és 297 yard mellett 3 TD-t is kiosztott, ami már a hetedik ilyen meccse zsinórban. Luck ötödik alkalommal lett a hét legjobb játékosa karrierje során.

A hét védője: Von Miller (Denver Broncos)

Miller a Chargers ellen egy komoly mérföldkőhőz ért, hiszen elérte karrierje 100. sackjét. Ezek mellett még komoly érdeme fűződik ahhoz, hogy a Broncos a negyedik negyed végén megfordította a találkozót. A harmadik negyedben egy fontos interceptiont szerzett és az ebből adodó jó pozíciót ki is használták a támadók. Miller negyedik alkalommal lett a hét legjobbja és ezzel már neki van a legtöbb a csapatnál, Karl Meckelnburgot előzte meg.

A hét special team játékosa: Daniel Carlson (Oakland Raiders)

Az idei Oaklandből nem sokan kerülnek be a hét legjobbjai közé, azonban ez Carlsonnak sikerült. A veterán Janikowski helyét vette át a csapatnál és eddig nem is szerepel rosszul. A Cardinals ellen nem hibázott és a mérkőzés vége előtt 35 yardról talált be, amivel a Raiders hosszú idő után újra nyert. Carlson csatlakozott Janikowskihoz, ezzel már ők ketten a Raiders történeteben azok az újoncok, akik a hét legjobb speciális egység játékosa lettek.

NFC

A hét támadója: Saquon Barkley (New York Giants)

Barkley hétről hétre bizonyítja, hogy megérte beáldozni érte a második választás jogát a Giantsnek. A Buccaneers ellen is kiemelkedőt nyújtott, 152 yardott szerzett összesen és mellette volt két futott, valamint egy elkapott TD-je is. Barkley idén az első újonc, aki a hét támadója lett. Mellette csak egy Giants támadónak sikerült még első évében ezt kiérdemelnie, Jeremy Shockey-nak 2002-ben.

A hét védője: Samson Ebukam (Los Angeles Rams)

Nem kevés pont született a hétfő esti rangadón, hiszen a csapatok 105 pontot tettek fel a táblára. Mégis a védelmek is dícsérhetőek, a Rams pass rushere, Ebukam pedig meg közülük is kiemelkedett. A Chiefs ellen egy sacket és két TD-t is szerzett, az egyiket interception után hordta vissza, míg a másikat Donald fumble-t érő mozdulata következtében. Ebukam előszőr lett a hét legjobbja, a Ramsből pedig idén már hatan is kiemelkedőt nyújtottak az adott héten és ez az idei szezonban eddig a legjobb.

A hét special team játékosa: Cody Parkey (Chicago Bears)

Parkey a Lions ellen is hihetetlen teljesítményt nyújtott, hiszen egy meccs alatt négyszer nem sokan találnák el rajta kívül a kapufát. Azonban Crosbyhoz hasonlóan ő is tudott javítani a következő körben. A Vikings ellen már nem hibázott mezőnygólt, mindhárom a póznák közé került. Parkey és a Raiders kickere, Daniel Carlson az első páros, akik ugyanarról az egyetemről érkezve a legjobb ST játékosok lettek ugyanazon a héten. Carlson és Parkey is az Auburnre járt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!