Connect with us

Hír

Amari Cooper ráígér a saját árára?

Amikor a Dallas Cowboys megszerezte a kiváló elkapót, Amari Coopert az Oakland Raiderstől, sokak számára érthetetlen volt, hogy miért egy első körös draft cetlit adtak érte. Többek szerint nem érte meg az árát, pláne nem úgy, hogy nemsokára még alaposan meg is kell fizetni. Jerry Jones azonban nem aggódik még emiatt, ráadásul nagyon meg van elégedve Cooper teljesítményével.

 

 

Az elkapó a hálaadás napi mérkőzésen remekelt, 8 labdaszerzésből 180 yardot, és két touchdownt is szerzett. Négy meccs után már 349 yardnál és három TD-nél jár, míg a Raidersben hat találkozón csak 280 yard és egy TD volt a mérlege. Nem meglepő, hogy Jones pedig meg van győződve, hogy megérte a játékos az árát. Ugyanakkor nehéz lesz megtalálni a megoldást a fizetési sapka alatt, főleg úgy, hogy Dak Prescott és Ezekiel Elliott is új szerződést kaphat hamarosan.

 

Cooper 2020-ban kerülhet ki a szabadügynökpiacra, de már a következő évben pedig $13,9 milliót keres majd. Simán kinéz neki egy évi 15-16 milliós szerződés, bár a Cowboys nemrég befürdött egy sztárelkapóval (Dez Bryant). Mindenesetre a Cowboys eddig jobban járt Cooperrel, mint az Eagles Golden Tate-tel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!