Connect with us

Hír

CJ2K visszavonult!

Bejelentette visszavonulását az NFL valaha volt egyik, ha nem a legjobb RB-szezonjának tulajdonosa, Chris Johnson. CJ2K 2009-es idénye után kapta becenevét, amikor ugyanis 2006 yardot futott, ráadásul emellé 503 elkapott yard is társult, ezzel pedig övé a liga történetének legjobb RB-éve, ő tartja az egy szezonon belül megszerzett legtöbb scrimmage yard rekordját (2509) 2009-ből.

 

 

Johnsont az első körben draftolta a Titans 2008-ban, második évére pedig a liga legjobb futója lett, elérte a 2000 yardot, scrimmage rekordot döntött és beválasztották az All-Pro csapatba is. Egy igazán történelmi szezont tudhatott magáénak. A következő években ő volt egyik legjobban félt futó a ligában, sebessége egyedülálló volt a pályán. Összesen hat 1000 yardos szezont produkált és összesen 55 futott TD-t szerzett karrierje során, emellé társult még 9 elkapott hatpontos. Pályafutása alatt összehozott 9651 futott yardja a 35. helyre elég az örökranglistán.

 

A Titans után még játszott egy évet a Jetsben, majd hármat a Cardinalsban, de ezeken az állomáshelyeken már nem volt korábbi önmaga. De nem is erről fog rá emlékezni senki, mikor eszébe jut CJ2k neve.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!