Connect with us

Hír

Harbaugh év végén repül?

Jason La Canfora információi szerint 2019-ben közös döntéssel távozhat posztjáról John Harbaugh, a Ravens főedzője. A 11 éve állásában lévő edzőt nem fenyegeti kirúgás év közben, de a szezon lezárultával könnyen elválhatnak útjaik.

 

 

A Ravens régóta posztján lévő general managere, Ozzie Newsome év végén átadja helyét Eric DeCostának, ő pedig a jelek szerint a saját emberét szeretné főedzői posztra, ez az egyik ok a leendő váltás mögött. DeCosta hatalomra jutásával nagyobb felfordulás várható Baltimore-ban, aminek a főedző is áldozatául eshet, illetve a front office-ban és a keretben is várhatóak változások.

 

Harbaugh Super Bowl győzelemig vezette a Ravenst, azonban azóta csak 44-45 a mérlege a csapat élén. És hogy neki hol lehet a jövője? Browns szurkolóként nőtt fel Ohióban, így ez is egy opció lehet – a Browns ugyebár az egyetlen csapat, amelyik biztosan főedzőt keres majd év végén -, de sokan gondolják, hogy Todd Bowles menesztésével a Jets is kivetné hálóját a Harbaughra. Vagy ha a Packers végre megválik McCarthytól, rájuk is érdemes figyelni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!