Connect with us

Hír

Landon Collins messze van a hosszabbítástól

A New York Giants kétségbeesett kiárusításba kezdhetett volna a trade deadline utolsó napján, de végül senki sem távozott. Pedig nagy esély volt rá, hogy Landon Collins is csapatot vált.

 

 

A 24 éves strong safety szerződése a szezon végeztével lejár, ez adott okot olyan kételyeknek, hogy idő előtt távozhat a Giantstől egy nagyobb kompenzációért cserébe, mintha a szabadügynök piacon távozott volna. Végül csak Eli Apple és Damon Harrison esett áldozatául a trade-guillotine-nak, de Collins jövője továbbra sincs letisztázva a Nagy Almában. Sőt, maga a játékos sem tud konkrétumokról beszámolni.

 

Majd meglátjuk. Rengeteg munka és tárgyalás lenne vele, és egyelőre még semminek sem álltunk neki. Várnunk kell amíg tisztázódnak a dolgok. Örülök, hogy itt játszhatok, és hogy maradhattam a srácokkal. Az utolsó pár óra a határidő napján nagyon stresszes volt. Bármikor csöröghetett volna a telefon, hogy pakolj, máshova kell költöznöd, és sok minden átfutott még a fejemben. Megtisztelő lenne Lawrence Taylorral vagy Michael Strahannel egy lapon említeni a nevemet a Giants legnagyobbjai között, de ez a sport egy üzlet is, ami keresztülhúzhatja a számításaidat.

– mondta a jövőjéről Collins.

 

Érdekes adalék, hogy Pat Shurmurnak nagyon kevés rálátása van arra, hogy Dave Gettleman mely játékosokat kívánja áruba bocsátani. A csapat vezetőedzője elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy Collins nem volt köztük, de kérdés, hogy hosszú távon is folytathatják-e a közös munkát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!