Connect with us

Érdekességek

Marcus Peters végleg elásta az esélyeit a nagy pénzre?

Egyszer fent, egyszer lent. Marcus Peters a draftolása óta az egyik legígéretesebb cornerback a ligában, aki a 2018-as szezonjával fordulóról fordulóra rombolja le saját szobrát. Teszi mindezt akkor, amikor lehetősége lenne nagy pénzt szakítani.

 

 

A Chiefs korábbi játékosa három idény alatt 19 interceptiont szerzett a Főnökök mezében. A játéka a kezdetektől fogva hullámzott, hiszen a rengeteg villanása mellé azért összejöttek a bakik is, de abból volt kevesebb. 2018-ban szinte semmilyen villanást nem látni tőle, csak bakikat. Amióta Aqib Talib kiesett sérülés miatt, Peters számítana a fő CB-nek, ehhez képest ott égetik szénné, ahol akarják. 6 TD-t engedett idén, ami a második legtöbb a cornerbackek között, valamint a felé dobott labdák ~73%-ából lett elkapás – egyik sem olyan adat, amik egy top cornerbacket jellemeznek. Talán a Michael Thomasnak engedett TD-je volt az utolsó csepp a pohárban, ahol Sean Payton mellett sokan szétcincálták az interneten. A Rams nem tervezi leültetni a 25 éves CB-t, de azt ők is látják, hogy valami nem stimmel vele.

 

Esetében ez azért is kellemetlen, mert hamarosan elkezdődhet számára a pénzkeresési időszak. Bár az ötödik éves opcióját lehívták, ennek ellenére már jövőre is kaphatna új szerződést. Az első három éve után bőven esélyes volt arra, hogy ő legyen a legjobban kereső CB a ligában, amely címet jelenleg Josh Norman birtokol évi $15 millióval. Ám ezzel az évével alaposan keresztül húzta számításait, de vajon végleg? Szerencséjére a cornerback az egyik leginkonzisztensebb poszt a ligában, így bőven van még lehetősége javítani, akár idén is. Ha pedig a 2019-es szezonja hasonló lesz mint az első három éve, akkor nem kérdés, hogy top fizetést fog kapni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!