Connect with us

Érdekességek

Szürreális ami a Redskins meccsein történik

Amikor azt hittük, a Chiefs pénzfeldobás rekordja a legfurcsább nyerőszéria az NFL-ben, akkor a Washington Redskins csak annyit mondott: Hold my beer. Ami biztos, hogy a fogadóirodák nem örülnek a fővárosi csapat meccseinek.

 

 

Egészen hihetetlen statisztika, de a Redskins idei kilenc lejátszott meccsén sosem változott a vezető csapat kiléte. Egyszer sem. Vagyis aki megszerezte a vezetést a Redskins meccsein, legyen az az ellenfél csapat vagy saját maguk, az megnyerte a találkozót. Csak olyan fordult elő, hogy a meccs adott szakaszában egyenlő volt az állás, de a vezető kiléte sosem változott. Gyors fejszámolás után kiderül, hogy a Redskinsnek hatszor sikerült megszereznie a vezetést, hiszen 6-3-as mérleggel vezetik az NFC Keleti csoportját.

 

Azt tudtuk, hogy Alex Smith érkezésével valamelyest változni fog az offense gameplanje, és jobban ráfeküdnek a game management vonalra mint mondjuk Cousinsszal, de ilyenre senki sem számított. A csapat az NFC egyik sötét lova, akik egyre nagyobb favoritok a rájátszásra. Ám a szériájukat nehéz lesz fenntartani, hiszen vasárnap a Texanst fogadják, majd a Hálaadásnapi találkozójukon a Cowboysszal néznek farkasszemet. Aki viszont hisz a szériákban, annak élő fogadásban ajánljuk a győztes megtételét amint valamelyik csapat vezetést szerez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!