Connect with us

Hír

Tannehill és Jernigan visszatér, Pacman kivágva, Howard IR-en

Jó hírrel tudunk szolgálni a Dolphins és az Eagles szurkolóknak, rossz hírrel a Buccaneers szimpatizánsoknak, a broncososok pedig majd eldöntik, hogyan állnak Pacman Jones kivágásához.

 

Ismét Ryan Tannehill lesz a Dolphins kezdője vasárnap, amikor Indianapolisba látogatnak. Az irányító az utóbbi öt meccset volt kénytelen kihagyni vállasérülés miatt és ugyan még most sem 100%-os az állapota, már játékra kész. Brock Osweiler a várakozásoknak megfelelően nem váltotta meg a világot, így talán felüdülés lesz újra Tannehillt látni. Abból a szempontból mindenképp fontos, hogy a pályán legyen, hogy a Dolphins tudjon dönteni a sorsáról hosszú távon. Fontos meccs lesz ráadásul a Colts elleni, ugyanis mindkét gárda 5-5-tel áll és versenyben van a rájátszásért.

 

 

Ha az Eaglesnél bárki is úgy érzi, hogy meglehet még a playoff, akkor egy jó hír: aktiválta a csapat Tim Jernigan védőfalembert, aki akár már a héten pályára léphet a Giants ellen. Nagyon sokat küzdött a DT poszttal az Eagles idén, Cox mellett nem volt senki használható, ez pedig nagyban rányomta a bélyegét a védőfal teljesítményére – mivel nem kellett aggódni a másik DT miatt, így Coxot lehetett nyugodtan duplázni.

 

A Buccaneers sérültlistára tette OJ Howardot, a másodéves tight endet, akit az első körben választottak ki tavaly. Lábfej- és bokasérülése van Howardnak és korábban már a térdében a belső oldalszalaggal is voltak problémái, de meccset nem hagyott ki emiatt. Jó kis szezonja volt eddig, 565 yardot és 5 TD-t szorgoskodott össze.

 

A Broncos búcsút mondott problémás cornerbackjének, Pacman Jonesnak. A 35 éves játékost augusztusban igazolták, év elején két meccsen is kezdő volt, azonban folyamatosan csökkent a játékideje. Könnyen lehet, hogy karrierje végét is jelenti ez, de az is lehet, hogy kap még valahol esélyt jövőre – netalántán idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!