Connect with us

Hír

Bell kinézte magának a Coltsot

Az idei év elején a fő témát Le’Veon Bell sorsa szolgáltatta. Az kiderült, hogy idén nem látjuk a liga egyik legjobb futóját a pályán, és minden bizonnyal a következő szezonban új csapatban szerepel majd. Abban tehát biztosak lehetünk, hogy márciusig újra nem kevés hír jön majd Bellről, hogy hol köthet ki. Itt is egy újabb, mi szerint a futó a Coltsot nézte ki magának.

Egyre jobban érdeklődik a Colts iránt. Látja, hogy Luck visszatérésével és a fal megerősítésével a támadó egység milyen jól szerepel, így közelebb áll az indianapolisi csapathoz, mint a Jetshez. Olyan helyre szeretne menni, ahol nyerhet.

Ezt Ralph Vacciano mondta, aki twitteren szokott megosztani belsős értesüléseket a ligából. Ha a pénz részét nézzük, akkor az nem lehet gond a Coltsnál, hiszen nagyon sok elkölthető dollárjuk lesz. Azonban azért érdemes más dolgokat is figyelembe venni, ami nem biztos, hogy azt erősíti meg, hogy Bellt kék-fehér mezben látjuk majd.

Az első ilyen, hogy Ballard nem szeret túlfizetni játékosokat, és elsőre azért nehéz elhinni, hogy egy futóra – hiába a liga egyik legjobbja – 17 millió körüli éves fizetést kiadna. A második pedig, hogy Mack a jelenlegi első számú futó jövőre mindössze $645 ezret és utána is csak $735 ezret foglal el a sapkából, egy jól működő fal mögött pedig ő is hozza a yardokat és nem biztos, hogy a Coltsnál jelenleg hiányposzt az RB.

Az viszont Bell Indianapolisba költözése mellett szólt, hogy a tulajdonosnak, Jim Irsaynek is van beleszólása a dolgokba és reklámértékben nem keveset jelentene a rutinos futó érkezése. A választ majd csak márciusban tudjuk meg legelőbb, de mindenesetre érdekes lenne látni a Luck és Bell által vezetett offenset a következő szezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!