Connect with us

Hír

Clark, Jones, Hand, Jackson – Rengetegen kerültek sérültlistára

A szezon vége felé nem meglepő, hogy sokan kerülnek sérültlistára, leginkább azokból a csapatokból, akik már lemondhatnak a rájátszásról, így szeretnének az edzők esélyt adni kicsit, vagy jobban sérült játékosaik helyett újaknak, hátha valakiben találnak potenciált a jövő évre.

 

 

A Packersnél Kenny Clark védőfalember és Aaron Jones futó is IR-re került. A 2016-os első körös Clarknak ez volt a kiugró éve, kiválóan játszott, de egy könyöksérülés miatt idő előtt véget ért a szezonja, már a Bears ellen sem játszott. Jones épp a Bears ellen sérült meg, a térde miatt nem játszik már idén.

 

A csoporton belül maradva, a Lions sérültlistára tette az újonc De’Shawn Handet. A remek rookie évet produkáló, negyedik körben választott védőfalember már két hete nem lépett pályára, a térdével bajlódik.

 

A Raiders Gabe Jacksont tette IR-re. A kiváló guardnak ez az ötödik éve és még három szezonig van szerződése a csapattal. Könyöksérülés miatt ért véget a szezonja.

 

A Titans kicsit kilóg a sorból, hiszen ők még versenyben vannak a rájátszásért, így egyértelműen kényszerű, hogy Logan Ryant sérültlistára kellett tenniük, hiszen eltört a lába – ezt maga a játékos jelentette be twitteren.

 

A Bengals az újonc linebackerét, Malik Jeffersont tette IR-re. A harmadik körös rookie mindössze 11 snapet játszott a védelemben idén, de a speciáis egységben fontos szerepet töltött be.

 

A 49ersnél cornerback Akhello Witherspoon szezonja ért véget egy térdsérülés miatt, a Jetsnél pedig az év közben a Titanstől kivágott elkapó, Rishard Matthews fejezi be az évet idejekorán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!