Connect with us

Hír

Derrius Guice lába is elfertőződött, további műtétekre szorult

Ha sokan ki vannak akadva a magyar egészségügyre, akkor mit szóljanak Washingtonban az emberek? Alig egy hete jelent meg a hír, hogy a lábtörést szenvedő Alex Smithnek fertőződött el a lába, ami még több sebészi beavatkozást vont maga után, most kiderült, hogy egy másik fővárosi játékosnak akadt hasonló problémája.

 

 

Az idei drafton nagy reményekkel érkező újonc futó, Derrius Guice az előszezonban szakította el a keresztszalagját, így ő tétmeccsen csak a 2019-es szezonban debütálhat majd a Redskinsben. A rehabilitációján lévő játékosról ma jelent meg a hír, hogy az ő műtött testrésze is elfertőződött két hónappal ezelőtt, ami miatt még három további operáció várt a fiatal játékosra, nem mellesleg antibiotikumok tömkellegét fogyasztotta heteken át. Guice emiatt nem is térhet vissza Washingtonba jó ideig, ami elmondása szerint csak még frusztrálóbbá teszi számára az egész sérülést.

 

Azonban ne gondoljuk azt, hogy ez csak a fővárosban egyedi eset. Az elmúlt években számos játékosnál akadtak komplikációk az elfertőződéssel, köztük Rob Gronkowski vagy J.J. Watt is megküzdött ezzel, akik ugyan folytatták karrierjüket, de nem könnyítette meg a rehabilitációjukat. Guice és Smith esetében is remélik, hogy a visszatérésük csak késleltetve lesz, és nem a karrierjük végét jelenti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!