Connect with us

Érdekességek

Egyre csak romlanak a Raiders draftpickjei

A Raiders idei szezonja elúszott és fél szemmel már a jövő évi draftot figyelik. A saját pickjük nagyon magas lesz, még az 1/1 sincs kizárva, akármennyire is tagadják, hogy ez lenne a cél. Azonban a Raiders két másik elsőkörös picket is kapott idén, amik év elején még magasabbnak tűntek.

 

 

Az Amari Cooper csere esetében a Cowboys, a Khalil Mack trade esetében pedig a Bears elsőkörös választása lesz az övék. Szezon előtt se a Dallas, se Chicago nem tűnt feltétlenül rájátszás esélyes gárdának, de azóta nagyot fordult a világ. Jelenleg mindkét gárda playoff résztvevő helyen áll és helyük egyre biztosabbnak is tűnik.

 

Ez a felállás pedig a két csapat szurkolóinak bizonyára tetszik, de a Raiders fanok és a csapat csalódottan figyelheti az eseményeket. Minél messzebb jut ugyanis ez a két gárda, a Raiders annál később fogja használni a pickjeit. Jelenleg egyébként Mack és Cooper is jól teljesít új csapatában, nem nagy túlzás azt állítani, hogy nélkülük nem tartanának ott az említett csapatok, ahol most állnak. Így ki lehet állni elsőkörös értékük mellett teljes mellszélességgel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!