Connect with us

Hír

Eli Manning a héten utolérheti Brett Favre-ot

Eli Manning akár már a héten utolérheti a legendás Brett Favre-ot egy bizonyos ranglistán, még ha ennek nem is feltétlen örül. A Giants ugyanis eddig 111 mérkőzést bukott el Eli Manning vezetésével, ez pedig a harmadik legtöbb egy kezdő irányítótól az NFL történetében. Brett Favre 112 vereséggel fejezte be karrierjét, ezt állíthatja be most a kisebbik Manning.

 

 

Favre mérlege 186-112 volt karrierje során, Eli Manning most 115-111-nél tart. A rekordot egyébként Vinny Testaverde tartja 123 vereséggel, ő emellé 80 győzelmet és egy döntetlen tud felmutatni. Ha Manning és a Giants nem igyekszik eléggé, ez még meglehet Elinak. Ehhez persze kell, hogy még jövőre is ő legyen a csapat kezdő irányítója, de lehet 2020-ban is játszania kell még az NFL-ben a rekordhoz.

 

Eli mögött a legközelebbi aktív irányító a listán egyébként Drew Brees, aki 152-108-as mérleget tud felmutatni karrierje során. A Saints irányítója két évvel idősebb Manningnél és jobb csapatban is játszik, de ha esetleg tovább tudná húzni karrierjét a Giants irányítójánál, akkor akár utol is érheti. Persze ehhez kell, hogy Eli legkésőbb jövőre visszavonuljon.

 

A Giants idei mérkőzései még: @Redskins, vs Titans, @Colts, vs Cowboys. Szerintetek mikor éri utol és mikor lépi túl Favre-ot?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!