Connect with us

Érdekességek

Ha nem borul a papírforma, már 9 rájátszás résztvevő meglehet a héten

A Chiefs, a Rams és a Saints már bejutottak a rájátszásba, a héten pedig többen is követhetik őket. A pontos scenáriókkal később jelentkezünk, azonban azt már most el tudjuk mondani a PFT jóvoltából, hogy ha minden a papírforma szerint alakul, akkor további hat csapat váltja meg a jegyét a playoffba.

 

 

Patriots: Egy győzelemmel a hazafiak megnyerik a csoportjukat. 1,5 pontos favoritok a Steelers ellen.

Seahawks: Wilsonék bebiztosíthatják az egyik wild card helyet egy győzelemmel. Ők 4,5 pontos favoritok a 49ers ellen.

Bears: Mackék megnyerik a csoportjukat egy győzelemmel. A Packers ellen 6 pontos favoritok.

Cowboys: Jerry Jones fiai egy győzelemmel megnyerik a csoportjukat, azonban 2,5 pontos underdogok a Colts ellen. Ellenben akkor is megnyerik a csoportot, ha az Eagles és a Redskins is kikap a héten. A Redskins 7 pontos underdog a Jaguars ellen, az Eagles pedig 9,5 pontos underdog a Rams ellen.

Chargers: Riversék egy győzelemmel bebiztosítják a rájátszásukat, azonban a Chiefs ellen 3,5 pontos underdogok. Akkor is bejutnak azonban, ha a Steelers és a Dolphins is kikap, előbbi 1,5 pontos underdog a Patriots ellen, utóbbi 7 pontos underdog a Vikings ellen.

Texans: Watsonék bejutnak a rájátszásba, ha nyernek, illetve a Steelers és a Dolphins is kikap. Utóbbi kettőt az előbb taglaltuk, a Texans pedig 6,5 pontos favorit a Jets ellen.

 

Persze az NFL-ben ritkán alakul minden a papírforma szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!