About the author

16 Comments

 1. 1

  stanley

  A Titans-Colts nem tudom mi lesz, de szerintem a többi helyen már nem lesz meglepetés. A Steelers így nem fog bejutni. És szerintem az Eaglesnek se fog összejönni, amit nagyon sajnálok azért.

 2. 2

  kitalaltnev

  Miért? Papíron az Eagles-nek mindenképpen könnyebb dolga van, mint a Vikes-nak.
  Ua. minden bizonnyal mind az 5 említett csapat vért fog inni az uccsó fordulóban.

 3. 3

  stanley

  Benne van, de a Bearsnek már nem kell törnie magát, vagy lényegében nem reális szerintem, hogy befussanak a 2. helyre. Ezt pedig ők is tudják, de még az Eagles győzelemre se feltétlen tennék.

 4. 4

  chester

  Ha ki lehet baszni egy csoportriválissal, akkor 32-ből 32 csapat megteszi. :D Nem fogja ellazsálni a Bears szerintem.

 5. 5

  stanley

  Én a helyükben már tuti nem feszülnék meg. Szökőévente jutnak a playoffba, pár sérülést nem éri meg kockaztátni.

 6. 6

  kitalaltnev

  Ugyan minden előfordulhat, meg az ellenkezője is, de szerintem sincs benne, h. kiengedjenek a Macik. Foles ellen meg nem szabad tervezni. ?

 7. 7

  chester

  NFL-ben nem szokás ez, hiába indokolt. Fenn kell tartani a morált, és hát egy győzelemnèl jpbban semmi sem motivál. Plusz van esélyük a második kiemelésre, nem fognak pihentetni, hacsak nem vezet 30 ponttal a Vikes.

 8. 8

  Vicgeordie

  Ravens játszik a rájátszásért az uccsó fordulóban egy csoportrivális ellen, akiknek már tét nélküli a meccs. Olyan ismerős ez. Meg is van :)

  4th & 12 at BAL 49
  (0:44 – 4th) Tyler Boyd Pass From Andy Dalton for 49 Yrds R.Bullock extra point is GOOD, Center-C.Harris, Holder-K.Huber

 9. 9

  stanley

  Nem hittem el tavaly. Az arcom leszakadt. :D

 10. 10

  Fetyke

  Kérdés, hogy akarnak e inkább a Foles-al felálló Eagles ellen játszani?

 11. 11

  Fetyke

  A pihenőhét az pihenőhét. Jól jön az mindenkinek a PO előtt. Egy-két kulcsjátékos sérülése esetén (Mack, Fuller, támadófal emberek, Howard, stb.) pedig a rájátszásban jelentősen csökkenne a Macik esélye a győzelemre. Vajon érdemes ezt megkockáztatni csak azért, hogy borsot törj a csoportrivális orra alá? Mikor egyébként megteheted azt egy héttel később is.
  És ha már morál. Ha van hely a Soldier field-en kívül mostanában, ahol nagyon meg tud égni egy irányító, akkor az a Vikes védelme MInneapolisban. Nem biztos, hogy egy héttel a PO előtt morálisan jót tenne Trubiskynek, ha belehajszolnák egy leégésbe (én persze örülnék neki). És a playbookot sem biztos, hogy jövő héten kell kinyitni, amikor lehet, hogy annak ellenére is játszotok egy héttel később.

 12. 12

  katonadani

  Nagy kijelentettte, hogy okosan fogják kezelni a meccset, szóval ha látják, hogy a Rams kiüti a 49erst, akkor félidőben (vagy akörül, nyilván ahogy látják), pihentetni fog

 13. 13

  katonadani

  szerintem jobban rombolná a morált egy fontos sérülés jelentéktelen meccsen, mint amennyire emelné egy győzelem egy jelentéktelen meccsen (abban az esetben, ha a Rams simán vezet a 49ers ellen meccs közben). Szerintem a kezdők kezdenek, félidőig fenn lesznek és ha simán megy a Rams, akkor a másodikban már cserék lesznek fent

 14. 14

  katonadani

  ha azt nézzük, hogy a Ravens volt a Browns korábban, akkor szerintem nem kérdés :D

 15. 15

  csak ezt ne

  Végig károgtam az idényt, hogy csak a Ravens ne legyen benn, úgyhogy egyértelmű kinek fogok szurkolni a meccsükön. Ráadásul nem imádom a deffensive csapatokat sem, szerintem nekik is jobb lenne, ha a Jackson “magic” is véget érne, mert jövőre jöhetne egy igen kínos idény szerintem. A Steelers most komolyabb csapat a PO-ra szerintem, ha mégis bejutnának, bárkinek feladat lehetne legyőzni őket.

  A Colts nekem sokkal érdekesebb (és némileg szimpatikusabb) csapat jelenleg, mint a Titans, de az utóbbiban érzek jelenleg nagyobb potenciált. Ez mindenféleképpen egy méltó zárása lesz egy igen jó idénynek.

  Ugyanazt gondolom az Eaglesről is mint a Steelersről. Bár az új O koordinátor dobott Cousinsék játékán is, még mindig a Foles féle Phillyvel lenne talán érdekesebb a PO. Mondjuk, ha nyerni tud a Vikings a Bears otthonában (amit most sanszosnak érzek, de nem lesz sétamenet az NFL szerintem legjobban menedzselt csapata ellen) akkor ők is megérdemlik a részvételt.

  Mindenképpen az utóbbi évek egyik legizgalmasabb rájátszása következik, a rájátszásban alig lesz olyan csapat, amelyik nagy meglepetést keltene, ha nyerne. Nem érzek lehetetlennek egy újabb védelmi parádét (Bears, Ravens (?)), a nagy öregek közül valamelyik ( Brees, Big Ben, TB), vagy a 12-esek közül egy (Wilson, Luck, Cousins, Foles) esetleg az ifjú titánok valamelyikének (Goff, Mahomes, Watson, Prescott, Mariota) végső győzelmét sem.

 16. 16

  Colts Lewis

  Csak érdekesség képen Titans-Luck 0-10

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team