Connect with us

Érdekességek

Így juthat még rájátszásba az 1-7-tel kezdő Giants

A New York Giants csapata borzasztó 1-7-tel kezdte a szezont – ahogy papírforma szerint egyébként várni lehetett a sorsolásuk alapján. Azóta viszont ötből négyet megnyertek, 5-8-cal állnak és mivel nincs 5-nél több kiemelkedő csapat az NFC-ben, még mindig odaérhetnek a rájátszásba. És annyira nem is vad az ötlet, mint ahogy elsőre kinéz. Nézzük, mi kell a Giantnek a playoffhoz:

 

1) Meg kell nyerni a maradék 3 meccset (TEN, @IND, DAL)

2) A Packersnek legalább egyet buknia kell (@CHI, @NYJ, DET)

3) A Vikingsnak legalább kettőt buknia kell (MIA, @DET, CHI)

4) Panthersnek legalább kettőt buknia kell (NO, ATL, @NO)

5) Eaglesnek legalább kettőt buknia kell (@LAR, HOU, @WAS)

6) Redskinsnek legalább kettőt buknia kell (@JAX, @TEN, PHI)

Kezdjük a rajtuk kívülálló tényezőkkel. A Packersnek papírforma szerint kikap a Bearstől, ezzel pipa is lenne az egyik feltétel. A Vikings kapcsán van a legnehezebb dolguk, hiszen itt papírforma szerint kettőt nyernének a vikingek (Dolphins és Lions), de ahogy játszanak az elmúlt időben, azon sem lepődnénk meg, ha kettőt is elbuknának. A Panthers kétszer játszik a Saintsszel, akik egyébként is mumusaink az utóbbi időben – tavaly például háromszor is kikaptak tőlük. Az Eagles Wentz nélkül maximum egy újabb Foles magicben bízhat, a Rams és a Texans ellen sem ők az esélyesek. A Redskins pedig Josh Johnsonnal egyik meccsen sem esélyes már idén.

A gond a Giants szempontjából persze a saját meccseikkel lehet. A Titans ellen jelenleg favoritok hazai pályán, de valószínűleg a Colts és a Cowboys ellen is underdogok lesznek. Ellenben ha a Cowboysnak már nem lesz miért játszania az utolsó körben, akár pihentethetnek is és megnyílhat az esély Manningék előtt. Szóval reálisan nézve a saját kezükben a sorsuk, egy kicsit kell szurkolniuk a Vikings ellen, és hogy máshol ne legyenek nagy meglepetések.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!