Connect with us

Hír

Jön a Fekete Hétfő – Mi várható az AFC-ben?

Több edzőnek már csak egy meccse van jelenlegi csapata élén, hiszen jön a Fekete Hétfő, ahol hagyományosan elvesztik az állásukat a rosszul teljesítő főedzők. Ez várható holnap is, illetve sok esetben már ma este/éjjel elkezdődhet a takarítás. Nézzük mi várható az AFC oldalán.

New York Jets: A Jets minden bizonnyal kirúgja Todd Bowlest. Zsinórban három éve nem sikerült átlépni az 5 győzelmes határt a csapattal, igazából már hosszú hetek óta tudni, hogy nincs jövője New Yorkban. Állítólag a general manager Mike Maccagnan állása biztonságban van, de kérdés, hogy mi lesz akkor, ha a HC-jelölt teljes uralmat szeretne.

Miami Dolphins: A tulajdonos Stephen Ross nem boldog és változások jönnek. Az viszont kérdés, hogy pontosan milyen változások. Az biztos, hogy Adam Gase nincs biztonságban, de ha ki is rúgják, nem marad sokáig munka nélkül.

Cleveland Browns: A Hue Jackson utáni sikerek ellenére Gregg Williams nem számít favoritnak a főedzői állásra, de a lehetőséget megkapja majd egy interjú formájában. Freddie Kitchens támadókoordinátor maradása sem biztos, de valahol támadókoordinátorként biztos örülni fognak neki, hiszen kiváló munkát végzett. Ian Rapoport szerint néhány jelölt: Mike McCarthy, Josh McDaniels, Brian Flores (Patriots de facto DC), Matt Eberflus (Colts DC), Matt Campbell (Iowa State).

Cincinnati Bengals: Nem várható Marvin Lewis kirúgása. Rapoport információi szerint ez változhat a felek keddi megbeszélésén, ahol Lewis akár vissza is vonulhat.

Jacksonville Jaguars: Doug Marrone állása nincs veszélyben. Ellenben új támadókoordinátor után fognak nézni és könnyen lehet, hogy új védőkoordinátor is kerül a csapathoz.

Denver Broncos: Nem olyan biztos Vance Joseph kirúgása, mint gondolnánk, Rapoport túl kockázatosnak gondolja a jóslást ebben az esetben, de a valószínűbb opció Joseph menesztése. De az is lehet, hogy Joseph marad még egy évet és mivel a támadójáték nagyon rosszul ment idén, így ide hoznának erősítést, méghozzá a front office-ból Gary Kubiak személyében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!