Connect with us

Hír

Kyle Long visszatér a Bears támadófalába!

A legjobbkor jön az erősítés Mitchell Trubisky számára! A Bears már biztos rájátszás résztvevő, kis szerencsével akár kiemelt is lehet, de a valószínűbb forgatókönyv, hogy jövő hétvégén megkezdi a januári etapot a csapat – immáron egyik vezéregyéniségükkel a pályán.

 

 

Kyle Long ha egészséges, akkor a liga jobb guardjai közé sorolható – csakhogy Kyle Long az utóbbi három évben nem tud egészséges maradni. Ezzel idén is pórul járt a Bears, hiszen lábsérülés miatt sérültlistára került októberben, de a csapat a hétvégén aktiválta őt az aktív keretbe. Matt Nagy elmondása szerint arra is lát esélyt, hogy a mai Vikings elleni meccsen is visszatérjen a pályára, de vélhetően a jövő heti wild card meccsre már biztosan ott lehet a kezdőben – akár ismét a Vikings ellen.

 

A 30 éves guard az utóbbi három évben a lehetséges 47 találkozóból csak 25-ön lépett pályára, ami miatt sok szurkolóban kételyek támadhattak a közönségkedvenc játékos kapcsán, de a lényegi meccsekre visszatérhet. Chicago ugyanis a 2010-es szezon óta vár egy playoff találkozóra, ami most megadathat az ott élő embereknek, Longgal a fedélzeten.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!