Connect with us

Hír

McCoy, Green, Olsen – így érnek véget szezonok

Többen is IR-re kerültek és ezzel véget ért a szezonjuk a hétvégén. Rövid sérülésjelentésünk következik.

 

A Redskinsre igazán rájár a rúd, ugyanis Alex Smith után csereirányítójuk, Colt McCoy is lábtörést szenvedett. McCoynak a szárkapocscsontja tört el, természetesen nem léphet már idén pályára. Helyére Mark Sanchez ugrott be, feltehetőleg őt láthatjuk majd a következő 4 meccsen irányítani a Redskinsben.

 

AJ Green szezonja is véget ért. A kiváló elkapó épp csak visszatérhetett három hetes kényszerpihenőjéről, csak 17 snapet játszott vasárnap, nem bírta a lábujja. Műtétre szorul, 3-4 hónap kihagyás vár rá, az OTA-kre visszatérhet a csapathoz. A passzjáték így nagyon szenvedni fog Cincinnatiben, hiszen Andy Dalton sem játszik már idén.

 

 

A Panthersre is rájár a rúd, négy meccset vesztettek el zsinórban, a rájátszást jelen állás szerint csak a kanapéról nézhetik majd, ráadásul Greg Olsen is megsérült. A talpával van problémája a tight endnek, a jobb lábfejével egyébként is többször szenvedett már az utóbbi években. Akár felvetődhet az is a játékosban, hogy a karrierjét is abbahagyja.

 

A Cardinals gondjait sem kell talán ecsetelni, most kaptak még a nyakukba egy kicsit. Az újonc elkapó Christian Kirk és a veterán guard, Mike Iupati is IR-re került. Előbbi lábfejét törte, utóbbi pedig térdproblémák miatt hagyja ki a maradék négy meccset.

 

A Broncosnál részben jó hírek érkeztek, Chris Harrist ugyanis nem kell IR-re tenni, viszont pár hét kihagyásra számíthat. Ez ugyebár azért érdekes, mert a Broncos nagyon küzd a rájátszásért és nagy kérdés, hogy versenyben lesznek-e még az utolsó egy, talán két fordulóban, hogy Harrisnek legyen értelme visszatérnie. Persze az is lehet, hogy elhúzódik a felépülése a playoffig.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!