About the author

18 Comments

 1. 1

  acsdav2

  “A Vikings annyinak örülhet, hogy legalább nem egy rúgáson ment el a szezon”

  Pedig, azon ment el. :) A Packers ellen, ha nincs a kihagyott FG, akkor 9-7 és a jobb egymás elleni eredmény miatt ők vannak a PO-ban, nem az Eagles.

 2. 2

  Breki a béka

  Jared Cook a play közben jött rá,hogy már rég bukta az ösztönzőket,így akár már haza is mehet :D

 3. 3

  Breki a béka

  “San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams 48-32”
  ??? :D

 4. 4

  Wide open

  Rivers utolsó pár meccsen mutatott formája nem túl kielégítő, ezekről a meccs elejei INT-ről igazán leszokhatna. Ha nem pörögnek fel a BAL védelme ellen akkor nemsok esélye lesz a csapatnak továbbjutni.
  Összegezve az évet, ez a 12-4 rendkívül jó eredmény a relatív könnyű sorsolás mellett is. A “Choker” státuszt sikerült több alkalommal is levedlenie a csapatnak és remek arányban állnak rendelkezésre a veterán és fiatal játékosok. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy Riversnek és (főleg) Gatesnek az ideinél nem lesz jobb (több?) alkalmuk SB-ba jutni. Most vagy soha emberek!

 5. 5

  Wide open

  Lehet hogy a KC Def-t kezdette fantasyban ;)

 6. 6

  KGYM

  Jól van forgassad a kést :D

 7. 7

  KGYM

  ST coach Priefert is ki kéne kúrni amúgy.

 8. 8

  Kopi3.14

  Amit a Steelers ellen láttam tőlük, az alapján mindegy, egy one and done teljesítményre elég.

 9. 9

  Kopi3.14

  Mayfield az utolsó driveban nem is az INT során hibázott hanem korábban rendre az elkapói mögé dobta a labdát. A 3&10 pedig szerintem az elkapón múlt

 10. 10

  acsdav2

  Én csak Cousins védelmébe mondom elsősorban. Majd biztos jönni fognak a károgók, hogy 84 millió dollár, 4 győzelem pozitív mérlegű csapat ellen, megint nem jut PO-ba stb.

 11. 11

  Fetyke

  Sajnos ez az idei év talán a legkevésbé az ő hibája.
  Eleve nagyon óvatos voltam, mert sajnos a kedvenc csapatom annyira inkonzisztens, hogy egy jó vagy jobb évet mindig egy (a képességeiknél) gyengébb követ amióta Zimmer az edzőnk (és nekünk már ez is előre lépés, mert legalább 2 évente van egy jó szezonunk). Az idei most a rosszabb volt a sorban.
  És ami elromolhatott az el is romlott. A támadófalunk katasztrofális volt idén (ehhez sajnos Sparano eltávozása is nagyban közre játszott szerintem), a futójátékunk pedig összeomlott. A védelem sem azt hozta, amit tavaly. Így ezen sajnos Kirk nem sokat tudott javítani. De szerintem ezen Rodgers sem dobott volna sokat…

 12. 12

  Debreceni József

  Azért ha megnézed lassítva, Carrnak látnia kellett hogy Cook épp az ebéd utáni levezető sétáján van, simán visszahúzhatta volna még. Lehet hogy Cookra volt a play rajzolva de itt úgy érzem Carr is nagyot hibázott. Felfoghatatlan hol járt fejben a két játékos.

 13. 13

  Debreceni József

  Nana, Houstonban sem jobb a fal, sőt, aztán 11:5? Viccet félretéve még mindig tartom hogy hiba volt Cousinsra húzni ezt a csapatot, főleg ennyi pénzért. Tudom, jó szezonja volt meg minden (mondjuk én rühellem, simán túlhájpolt majom) de ez is csak azt mutatja hogy mennyire csapatjáték ez a sport illetve mennyire meg kell gondolni kinek adsz nagy pénzt. Szerintem ő ennyit messze nem ér.

 14. 14

  acsdav2

  1. Cousins túlhypeolt? Kb. ő az akibe mindig belerúgnak minden ok nélkül. De érdekelne, hogy te mi alapján tartod túlhypeoltnak? :)
  2. Akkor ki ér évi 28M-t? Rodgers 33,5, Ryan 30-at kap és már fordulókkal ez előtt elszálltak. Stafford 27M és szintén sehol nem volt idén. Garoppolo kapott egy év halasztást, hogy kiderüljön mennyire jó. De az évi 27,5M-t nem fogja jobb számokkal meghálálni, mint Cousins.

 15. 15

  acsdav2

  De Watson korszakos tehetség, nem összehasonlítható Cousinssal ebből a szempontból. :) Azért futáshoz legalább tudott blokkolni a fal Houstonban, nem is rosszul. Mindenképp jobbnak nevezném a Vikingsénál.

 16. 16

  Debreceni József

  Csak azt tudom felhozni ellene amit a legtöbben: pozitív mérlegű csapatok ellen egyáltalán nem megy neki (4-19). Nekem ez a stat azt mondja hogy pont a fontos pillanatokban nem tudja magával rántani a csapatot. Az általad említett irányítók közül pedig talán Ryant kivéve mind igazi leader, igen, még Garoppolo is. Mind olyan qb akik már párszor fordítottak meg meccseket amikor arra szükség volt, rázták fel és vitték a csapatot akkor amikor a legjobban kellett. Cousins egy zsoldos, sosem lesz igazi vezér. Ezért nem ér fabatkát sem, legalábbis szerintem, főleg nem annyit amennyit kapott.

 17. 17

  acsdav2

  1. Oké, hogy leaderek, de végső soron, az irányítót a statisztikái mellett a győzelmeik után ítélik meg. Azt pedig akárhogy nézem egyiküké se volt jobb idén. Szóval lehet, hogy Cousins nem jó vezető vagy a többiek jobb vezetők nála, több győzelemhez nem segítik a csapatot. A csapatok között pedig nem volt akkor különbség, hogy ez magyarázat lenne a győzelmekre.
  2. 0-24-ről ki az aki fordított már meg meccset? ;)
  3. Boldog új évet és Hajrá Texans szombat este! :)

 18. 18

  Debreceni József

  Nem igazán az aktuális évet nézve írtam hanem úgy en gros de az idei évet nézve messze a Vikings rendelkezett a legerősebb kerettel az említett csapatok között aztán csak nem jutottak playoffba. Sok csapatba beférne mert jó qb de szerintem nincs meg benne az a plusz ami ahhoz kellene hogy kiemelkedjen. Mondom mindezt úgy hogy én simán azt vártam hogy ők húzzák be az NFC északot, nekik van messze a legerősebb keretük és én Zimmernek adnám, megérdemelné, de azt jósoltam hogy Cousins az állásába dog kerülni, nem ő lett volna a helyes út.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team