About the author

13 Comments

 1. 1

  Boci

  10. kép a vasárnap estém XDDD

 2. 2

  acsdav2

  A képek ismét zseniálisak! :) Viszont a Ravenst miért látjátok nagyobb eséllyel a rájátszásban, mint a Coltsot? A Chargerst most meg kellene verniük, hogy meg legyen a 10-6, ami kell a Titans/Colts duó ellen. Én nem látom bennük ezt a bravúrt.

 3. 3

  panthersfan

  a Seahawks nem annyira ül, mert a Cardinals is csoportrivális :)

 4. 4

  Boci

  idegenben a chiefs kis szerencsével meg lett volna… csak mahomes és tyrek hill zsenialitása (meg a balfasz secondary) mentette döntetlenre a meccset az uccsó percben.. ebből kiindulva a chargersel simán paribal lesz a ravens…

 5. 5

  Jarred

  A Cardinalst el tudnák intézni az utolsó héten. Illetve ha jobban megnézed, hogy miylen színnel vannak a feliratok, akkor…

 6. 6

  Jarred

  Nehéz kérdés volt. ki tudom nézni a Ravensből, hogy nyernek a Chargers ellen, de azt is hogy simán kikapnak a Brownstól. A Titans jelenleg az a csapat, aki bárkit meg tud verni, és bárkitől ki tud kapni. A Coltsnál meg mág élénken él a Jaguars elleni meccs. Mivel ennyire nehéz volt a döntés, ezért maradtunk a hivatalos állásnál, és jelenleg a Ravens van PO helyen. De ez jövő hétre változhat.

 7. 7

  LG

  6-9 zseniális! ?

 8. 8

  acsdav2

  Megértem, logikus ez is. :) A legviccesebb és egyben legdiplomatikusabb válasz az lett volna, hogy a Titans vagy a Colts tuti 10-6-tal fog állni és beelőzik a 9-7-tel álló Ravenst, viszont azt nem tudjátok, hogy melyik lesz az (szerintem az utolsó meccsnek 50-50%-kal futnak neki az esélyeket illetően) mindkettőt pedig nem lehet betenni, így maradjon a Ravens. :)

 9. 9

  acsdav2

  A Ravens akkor kis túlzással a legjobbját hozta. Nekem ezzel kapcsolatban vannak aggályaim, hogy képesek-e még egyszer annyira jól játszani. Ha igen, akkor pariban lesznek.

 10. 10

  Sestertius

  A felsorolásból ne hagyd ki a zebrákat se..

 11. 11

  Zsolt75

  Foles kapitány a SAS1 fedélzetén!

 12. 12

  Arnold Patsenegger

  Idén nem lehet panaszkodni a zebrákra, de csak azért nem mert minden meccsen szarok és így minden meccsen panaszkodhatnánk ????

 13. 13

  atis123Juve

  Hue Jackson – Marwin Lewis kombó. Sírtam. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team