About the author

8 Comments

 1. 2

  Gergely Angyal

  Valahogy éreztem, hogy CJ odateszi, és tessék!
  Büszke vagyok, hogy egy ex-broncos playerről van szó, én nagyon sajnáltam amikor elküldtük, mert kiváló játékos, jó párja Gurleynek!

 2. 3

  Tizenkettes

  Bár elvileg ezen a hétvégén lennének a legjobb meccsek a PO-ban, eddig elmaradtak a nagy izgalmak.
  Őszintén szólva évek óta csodálkozom, hogy Andrew Luckot miért is tartják sokan olyan nagyon nagy zseninek. A tegnapi meccsen mindennek tűnt, csak tehetséges irányítónak nem. Korábban rá lehetett fogni arra, hogy nem volt fala vagy nem voltak elkapói. Most fala van, és azért van néhány megfelelő célpontja is, akikkel lehetett volna kezdeni valamit, de legalábbis többet, mint amit tegnap Luck mutatott. Igen sok olyan labdája volt, amikor méterekkel (yardokkal) a célpontja mellé ment, ha meg elkapta a célszemély, az inkább a WR-től volt bravúr. A passzai sokszor erőtlenek voltak, mintha egy általános iskolás dobta volna. Nekem óriási csalódás volt Luck játéka, persze figyelembe vettem, hogy a csapata sem nagyon könnyítette meg a helyzetét. Mahomes viszont ösztönös tehetség, néhány kisebb hülyeséggel, amit majd kinő.
  A Rams-Cowboys meccs sem igazán hozott lázba, a Dallas vezetése ellenése sem volt benne a meccsben, hogy a vendégek befogják a Ramset. Buday Zolival viszont nagyon nem értettem egyet, amikor előjött Garrett hosszabbítása. Ugye az volt a problémája, hogy amikor 15-30-nál megcsinálta a Cowboys a TD-t, és volt 3 időkérésük, 9 pontos hátrányban miért mezőnygólt rúgtak, miért nem 2 pontosra mentek. Ennek kapcsán felvetette, hogy egy ilyen döntés után hosszabbítani??? Bár ő a szakértő, szerintem teljesen logikátlanul gondolkodott. A lényege az volt, hogy azért kellett volna 21-30-nál a 2 pontosra menni, mert akkor lehetett volna tudni, hogy mit kell csinálni a hátralévő időben. Ricsi még meg is jegyezte, hogy esetleg nem azért rúgtak-e inkább – választva a biztosat -, hogy utána tudják, hogy mindenképpen TD-t+2 pontot kell elérniük. Szerintem itt teljesen jól döntött Garrett. Amennyiben ugyanis 9 pontnál nincs meg a 2 pontos, vége a meccsnek, nincs miről beszélni. A szinte biztos (de legalábbis biztosabb) 1 ponttal viszont még volt értelme küzdeni. Garrett szerintem sem egy nagy szám, de nem e döntés miatt…

 3. 4

  Emiliano sombreróban

  A Chiefs defense tényleg meglepő volt, rá sem lehetett ismerni. Szerintem Murphy törvénye, hogy jövő hétre elfogynak :) A pálya állapota meg eléggé elkeserítő, a végén a logóból középen már nem sokat lehetett látni. Kíváncsi leszek mennyire pofozzák helyre a következő hétre.

  A Cowboys meccsel kapcsolatban ezt a Buday Zoli féle megjegyzést én sem értettem, ha nincs meg a kétpontos, akkor már két perccel a vége előtt vége lett volna a meccsnek.

 4. 5

  rowi

  el kell mondanom, hogy ahogyan wilsonnál imádom a touch passzokat, vagy magyarul azokat a tökéletes szivárvány ívű dobásokat, úgy mahomes-nál ezeket a kb derékmagasságban teljes takarásból eldobott labdákat. ezt az embert én megvettem. a fickó zseni. pont. aki ezután nem kezeli elitként a srácot, annak gondolom még azt is el kell magyarázni így 7 év után, hogy wilson miért zseni. uff.

 5. 6

  István_Szamos

  Colts szurkolóként nehéz mit írni a tegnapi meccsről.
  Először is, a szezon előtt 32. helyre rangsorolták a csapatot, tehát a legrosszabbnak. Ezek után a rájátszásba jutni, sőt egy wildcard győzelmet bezsebelni, egy hosszú sérülésből visszatérő franchise QB-vaI, egy rookie HC-val és az NFL egyik legfiatalabb rosterével, a csapat újjáépítése kellős közepén, nem rossz teljesítmény, igazából örülni kéne.
  Másrészt ki lehet kapni a rájátszásban, de nem így… Minden csapatrész csütörtököt mondott. Az O kifejezetten pocsék volt, az O-line 4 sack-et engedett úgy, hogy az alapszakaszban a legkevesebbet sack-et engedték az ellenfeleknek. Az elkapók nem tudták tisztára játszani magukat, futás nem nagyon volt, és hát lássuk be Andrew Luck karrierje vitán felül legrosszabb meccsét játszotta tegnap. Ráadásul a megbízható AV elhibázott egy olyan FG kísérletet, amit még anyám is a piacról hazafelé két cekkerrel a kezében…és utána már egy XP kísérlet sem sikerült. A D pedig egész idáig nem engedett egy futónak sem 100 yardot egy meccsen, most sikerült. Reich-ékat ugyanúgy megilleti a kritika a rossz játékhívásokért (pl. több futást kellett volna hívni) és mert a félidőben nem tudták megtenni azokat a változtatásokat, amik esélyt adtak volna a Coltsnak. Rettenetes volt átélni a meccset és látni, hogy talán a csapat sem hitt a győzelembel, már a coin toss-nál sem.

  Lehet mondani, hogy a Colts ezzel a rosterrel túlnyerte magát ebben az idényben? Talán igen, talán nem… Például igazán nagy nevek nem játszottak a D-ben, bár akad pár méltatlanul alulértékelt játékos (pl. Sheard) és a felemelkedő csillag Leonard (akinek azért még sokat kell fejlődnie). Az Offense-ben ott van Luck, aki azért a liga elit irányítói közé tartozik, ott van T.Y. Hilton, aki Top10 WR, Jack Doyle aki kiváló TE, hozzájuk zárkozott a Detroitból kiutált Ebron, vagy a menetközben az utcáról felszedett Inman. Ez a keret bőven alkalmas volt erre a teljesítményre, sőt talán jobbra is. Nekem inkább az 1-5 kezdés volt meglepetés, mint az, hogy a Colts sanszos volt a rájátszásra és be is jutott.

  Ma a játékosok kiürítették a szekrényeket, és Ebron azt nyilatkozta, hogy talán jókor jött a vereség. Akárhogy is, most az edzői stábon a sor, hogy ebből a vereségből tőkét kovácsoljon, és az ne törje meg a csapat lendületét. És Ballardon a sor, hogy megint előhúzzon egy remek draftot és olyan FA-kat igazoljon, akik lendíteni tudjanak a csapaton, és fájdalmas döntés is meg kell hoznia (Vinny).

  Nekem a pohár félig üres hogy most és így fejeződött be a szezon.

 6. 7

  acsdav2

  Maradjunk annyiban, hogy elfáradt a Zoli. :) Én nagyon kedvelem őt, mert sok érdekességgel szolgál egy meccs alatt, viszont tegnap nagyon csúnyán benézte. Az külön nem volt szimpatikus, hogy ezek után még Garrett szerződés hosszabbítását kérdőjelezte meg. Van ilyen, ember ő is.

 7. 8

  Pizsama

  Akkor nem bánnád te sem ha SuperBowl MVP lenne?!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team