About the author

40 Comments

 1. 1

  Gergely Angyal

  A veszély tényleg abban lehet, hogy a főedzői poszton még nem bizonyított Fangio. Viszont hatalmas tapasztalata nagy előny lehet. Az offense nekem még mindig aggodalomra ad okot, ők most sem fognak szerintem sok meccset nyerni. Kubes azért örömteli, hogy visszatér, remélem a koordinátori pozíció kevesebb stresszel jár és kevésbé hat ki az egészségére. A védelmi lyukak befoltozására azért lehet esély, a motiváltság is visszatérhet a játékosokba Fangio érkezésével.
  Mennyi salary cap lesz nagyjából 2019-re?

 2. 2

  Leonidasz007

  Körülbelül 40 millió, de ne felejtsük el, hogy lesz fontos lejáró szabadügynökünk (Paradis, Roby, Barrett) és a védelemben említett lyukakon kivül azért az O-line-on is lehet még midnig turbozni (Veldheer is FA lesz). Persze ott a draft is, de minden helyre azért nem fogunk tudni hozni valakit. A fontos az lesz, hogy aki jön az tényleg beválljon és hogy azokra a posztokra érkezzen ember, ahova tényleg jó játékos kell. Nálam Paradis mindenképp megtartandó, de Roby is célszerű lenne akármenynire is nem Volt jó éve. Ezen felül azért nálam kellene még egy CB, egy DE és egy ILB is, offense-be meg vagy Veldheert megtartani szintén vagy újra megprobálni egy tackle-t.

 3. 3

  bjeela

  Nekünk annyi…

 4. 4

  Krisztian Fekete

  Jó kis elemzés, tetszik. Szerintem Elway most jót húzott. . Csak a végén nem értem, hogy miért nem szeretnéd, hogy franchise qb-t találjon a Broncos.

 5. 5

  acsdav2

  Szerintem ez a dolog túlságosan nagy dobra van verve, hogy HC volt-e valaki vagy sem. Ha valaki jó a saját oldalán (láthatjuk, hogy Fangio jó), akkor már csak arra kell figyelnie, hogy jó embere legyen a labda túl oldalára. Szerintem ez is pipa, mert Kubiak-nál alkalmasabb embert nem nagyon találhatott volna.

 6. 6

  Leonidasz007

  Inkább szkeptikusan probaltam megjegyezni hogy nem nagyon talal QBt mostanaban Elway

 7. 7

  Guest

  Megint jön a bootleg beszarásig. Nézni is fájdalmas lesz…

 8. 8

  Gergely Angyal

  Nem feltétlen értek egyet, szerintem egy főedzői állás sokkal összetettebb, és több stresszel jár.
  Én pl Hugh Jacksont jó OC-nek tartottam mielőtt elment a Brownsba, de aztán főedzőnek nem volt jó. De említhetném Gase-t is akár. Kubiak sem bírta a főedzői poszttal járó terheket, egészségileg megviselte azért, de most koordinátornak szívesen visszajött.
  Ariansnek is elégszer vöröslött a feje meccseken, meg volt rosszul is párszor az elmúlt években, én az ő egészsége miatt is aggódom.
  Persze nem csak a stresszre gondolok, mint plusz tényező, tulajdonképpen egy hajót kell jó irányba terelnie, összehangolni az edzők, a játékosok és a csapat mindennapjait, stb.

 9. 9

  Krisztian Fekete

  A ne adj isten szerintem arra a kívánságra utal, hogy ne is találjon.

 10. 10

  Krisztian Fekete

  Ne fogd fel ilyen tragikusan. A csapat megmarad. Legfeljebb megint nem nyeri meg a csoportot pár évig. Amúgy is a mi helyünkön ültök. :D

 11. 11

  Leonidasz007

  Akkor rosszul fogalmaztam. Bár az elmult talàlatai alapján lehet jobb ha nem ő keresgèl :D

 12. 12

  Krisztian Fekete

  :)

 13. 13

  bjeela

  A ti helyeteken? Egy frászt! Végre visszaszereztük a jogos jussunkat, és nem adjuk, főleg ilyen nyeretlen kezdőknek. Több tiszteletet! :D Szóval nagy a sansz, hogy összerogyunk. Pedig ez a banda megérdemelte volna, hogy jövőre eljusson legalább egy konferenciadöntőbe, de nagyon úgy fest, hogy bejárja a Vikings utóbbi pár évét és eltűnik a semmibe.

 14. 14

  Krisztian Fekete

  Na, ez egy kedvemre való forgatókönyv, de csak akkor, ha a Green Bay lép a helyetekre.

 15. 15

  Fetyke

  Az már egy ideje nem a ti helyetek! :D Csoportharmadikok amúgy se beszéljenek be e a nagyok dolgába. :D
  Szerintünk ti pontosan a helyeteken vagytok mér két éve! :D :D :D

 16. 16

  Fetyke

  Na na! Azért a Vikings nem tűnt el a semmibe! Az idei évünk gyengébb volt, mint az várható lett volna, de van ilyen. Amúgy is jeleztem, hogy minden második évben kicsit gyengélkedünk, na ez most pont megint az volt. :) Csak egy jó támadófal kellene és simán SB esélyesek lennénk ismét.
  Ami pedig titeket illet. Idén minden összejött. A sérülések is elkerülték a csapatodat. Sajnos ez nem lesz minden évben így, én már csak tudom. :D És az ennyire védelem által dominált csapatoknál nem fenntartható folyamatosan ez a teljesítmény, óhatatlan a visszaesés jövőre. Ha nem tud a támadósor jóval feljebb lépni, akkor semmi váratlan nem lesz abban, ha gyengébb szezonotok lesz. Főleg, hogy a sorsolás is nehezebb lesz kicsit a csoportgyőzelem miatt. De attól még az alapok nálatok is ugyanúgy megvannak, és jó kis csapat a Bears (is).

 17. 17

  acsdav2

  1. Nyilván több stresszel jár ezt nem vitatom.
  2. Jackson nem volt rossz OC, nyilván a Bengals 2015-ös szezonja miatt lett felkapva. Akkor amellett, hogy nem végzett rossz munkát a Bengals kerete se volt éppen gyenge. A Clevelandnél 2 év alatt nem volt tehetség támadóoldalon, ki is derült, hogy amellett, hogy HC-nak borzalmas, OC-ként se annyira jó.
  3. Gase-t nem említhetnéd, mert ő jó munkát végzett. :) Tannehill se számít igazán jó irányítónak, (AFC-n belül kb. 10-nek mondanám) hát még Cutler, Moore, Osweiler. Mégis felmutatott egy 23-25-ös mérleget. Igazából ő járt a legjobban, hogy a Jetsbe került, mert ott van egy tehetséges fiatal QB, míg a Dolphins nem nagyon tud kitörni a középszerűségből Tannehillel.

 18. 18

  bjeela

  Ne álmodozz, főleg egy olyan főedzővel… :D

 19. 19

  Krisztian Fekete

  Ugyanmár, a szurkolónak mindig ez a dolga! Ha az új HC csak hagyja rodgerst játszani, és valaki megtanítja az elkapókat elszakadni, akkor a csillagos ég a határ előttünk. A védelem jó úton jár, az ST edzőt meg kivágták, és az eddiginél csak jobb jöhet. Én nagyon optimista vagyok! (Amúgy mindig)

 20. 20

  Krisztian Fekete

  Jövőre szerintem lesz három nagyon erős csapat északon, és a Lionst sem írnám le Patriciával. Szóval hiába ül most a trónon egy mackó, elég nyitottnak látom a helyzetet. bármi lehet!

 21. 21

  bjeela

  Háááát, ahhoz képest, ahogy nekiestetek a teljes ligának és minden esélyetek megvolt, hogy elhozzatok egy gyűrűt, aztán lepattantatok a kutyusról… Most meg egy önhitt majommal vezérelten égtek és nagyon kilátástalan az egész. Annyira szörnyű nézni, hogy ingeteket-gatyátokat odaadtátok egy olyan QB-ért, aki alig jobb, mint Trubisky. ;) Azt hittétek, hogy csak egy kiváló QB kell és meglesz a gyűrű, erre hazavágtátok magatokat, mert nem maradt lé a második vonalra.

  Amúgy sajnos igazad van, és a legrosszabb, hogy a védelem eszét is elengedtük és a jó ég tudja, ki jön a Keresztapa helyére.. Hiába jó a banda, és a második vonal is rendben van, de Trubbal kínkeserves lesz és ehhez jön még a sokkal durvább sorsolás. Az egyetlen megnyugtató, hogy a Lions rálépett a lejtmenetre azzal, hogy szerződtetett egy volt BB edzőt, a Packs meg nagyon úgy fest, hogy mindent rábízott ARodra, de ARod csak egy zseniális QB, viszont nem HC. Szal úgy fest, hogy bár nagy szarban vagyunk, de idén is mi kaparunk a csoportgyőzelemért. :D

 22. 22

  bjeela

  Ugyan, kérlek, fogalomzavarban vagy: nem optimista vagy, hanem idealista. :D ARod zseniális QB, de nem HC.

 23. 23

  bjeela

  Ahogy a székelyek mondják: a medve nem játék. :D

 24. 24

  Fetyke

  Csak gondoltam beszállok kicsit a zrikába én is, hadd legyen kerek a világ.
  Egyébként egyetértek veled.

 25. 25

  bjeela

  Mi ez a hirtelen jött komolykodás? Itt mindenkinek elment az esze? :D Amúgy én a Lionst komolyan leírnám, bár a kedvezőbb sorsolás segíthet rajtuk. Jelenleg a Bears és a Vikings egy kicsit előrébb van, mint a Packs.

 26. 26

  Krisztian Fekete

  Nem behozhatatlan a hátrány. :) Csak figyeld meg!

 27. 27

  Krisztian Fekete

  :D

 28. 28

  bjeela

  Az egyetlen előnyötök, hogy ARod a QB-tok, a többi meg egy nagy vicc. A szomorú az egészben, hogy ennyi bőven elég ahhoz, hogy szorossá tudjatok tenni egy meccset bárkivel a csoportban. És egyben ez ciki is… :D

 29. 29

  Krisztian Fekete

  Az a defense egyre kevésbé lesz vicc. Össze fog az állni, és utána megeszi majd Trubiskyt, meg Cousinst is. :)

 30. 30

  Krisztian Fekete

  Szerintem meg épp itt az ideje, hogy 1. Aaron visszaszerezze észak koronáját! :D

 31. 31

  Fetyke

  Kuzimanót nehéz lesz, mert a verebek azt csiripelik, hogy Philbin-t igazoljuk le támadófal edzőnek. :) Ő meg elég jól ismeri a packers védőit azt gondolom. :D

 32. 32

  Krisztian Fekete

  DC-t támadófal edzőnek? Na, majd meglátjuk.

 33. 33

  Fetyke

  Azért kicsit sarkosan fogalmazol. :)
  Azért a falunk teljesítményére nagyban rányomta a bélyegét az edzőjük (Sparano) szezonkezdet előtti halála. Igazából már akkor tudtam, hogy baj lesz az idényben. Sajnos ez be is jött. Ha figyelembe veszem azt az szubjektív és nem objektív szempontot is, hogy milyen fal volt Cousins előtt, akkor idén valójában csak egy irányító volt jobb nála, Mahomes. Nélküle idén nagyon befürdött volna a csapat, főleg amilyen futójátékot tudtunk produkálni. Úgyhogy én megvédem Kirk leigazolását.
  És azért egy kiszaladt év után nekem kisebb lenne a mellényem a helyedben. :) na nem baj, majd jövőre ismét a helyetekre kerültök legfeljebb. :D Mármint a Lions helyére csoportutolsónak. :D :D :D

 34. 34

  bjeela

  Trubhoz még a Philly se tudott komolyan hozzáférni, nemhogy a Vikings D, szal ahhoz azért rendesen fel kellene kötni a csíkos alsóneműt ;) Nagyra becsülöm az elkötelezettségedet, de a realitás az, hogy csak ARodnak köszönhetően a Vikings sarkában.

 35. 35

  Fetyke

  A DC-t nálatok Pettine-k hívják. :D
  Philbin az OC (volt), és megbízott vezetőedző McCarthy kirúgása után, ha jól tudom. :)

 36. 36

  bjeela

  Ne kínozd, szegény annyira össze van zavarodva. Jönnek, mennek emberek, totális káosz van és közben megy a para, hogy jövőre is összejön-e a harmadik hely, vagy lecsúsznak negyediknek… ;)

 37. 37

  bjeela

  Ugrattalak és úgy tűnik ugrottál is :D Cousins zseniális QB, hogy rohadjon meg, de azért nem kell túlzásokba esni, hogy csak Mahomes volt idén jobb nála. Kirk jó döntés volt nektek, de az is igaz, hogy így sokkal kevesebb lé maradt a második sor megerősítésére. És te is pontosan tudod, mit jelent, ha kiesik valaki a frontvonalból…

  A mellényem épp a sárban figyel, te kis memóriazavaros. :D Nem emlékszel, mi volt a vitaindító kommentem? Elment a Keresztapa és emiatt rohadt nagy szarban vagyunk. A többi apróság már csak hab a tortán. Ettől függetlenül erősen csodálnám, ha jövőre nem lennénk harcban a végén a csoportelsőségért vagy a Wild cardért. ;)

 38. 38

  Fetyke

  Látod! Veled már viccelni sem lehet. :D

 39. 39

  bjeela

  Én értem a tréfát, DE NEM SZERETEM!!! :D

 40. 40

  Krisztian Fekete

  Igazad van, hirtelen összekevert em.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás