Connect with us

Hír

A Steelers támadófal edzője a Broncosnál kötött ki

Egyelőre nagy a felfordulás Denverben, ahol Gary Kubiak váratlanul visszalépett a támadó koordinátori munkától, így egyelőre bizonytalan az egység irányítása. Kezdő lépésként Elway a Steelers offensive line edzőjét, Mike Munchakot szerződtette ugyanarra a feladatra, akit korábban még a főedzői állásra is esélyesnek tartottak.

 

 

Ennek ellenére Munchak nem hogy főedző nem lett, de még csak nem is lépett előre, mert továbbra is támadófal edző lesz. Érdekes lépés ez Munchak részéről és részben bizonyítja, hogy a Steelersnél valami nincs rendben. A Broncos ellenben jól járt, mert az egyik legjobb szakembert szerezték meg a feladatra, aki az elmúlt években végig top5-ös egységeket rakott össze.

 

Denverben már nem lesz ilyen könnyű dolga, mert az alapanyag nem a legjobb, de épp ezért eshetett rá a választás. Az egyetlen kétely vele kapcsolatban, hogy a támadósor többi része mire lesz képes, mert nagyon valószínű, hogy pont az ő érkezése miatt hiúsult meg Kubiak szerződtetése, aki a támadófalhoz kevésbé ért, ellenben nagyon jó offensive koordinátor.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!