Connect with us

Hír

Barr: Több lehetőségem is lesz márciusban

Anthony Barrnak egy eddig ismeretlen történéssel kell szembenéznie: a Vikings linebackerének profi karrierje során először nem lesz szerződése, vagyis szabadon igazolhatóvá válik márciustól. Ő azonban nem aggódik a jövője miatt.

 

 

A 26 éves védő épp Orlandóban van a Pro Bowlon, ahol az ESPN készített vele egy interjút, és az esedékes szabadügynök-piacról is kérdezték. Barr azonban egyáltalán nem aggódik, még akkor sem, ha öt év után csapatot kell váltania.

 

Sokat gondolok erre, de nincs okom az aggodalomra. Az utóbbi két évben lett volna lehetősége a csapatnak tárgyalni velem, de eddig nem történt meg. Szeretnék visszatérni, imádom Minnesotát, de hajlandó vagyok ott játszani, ahová a legjobban illeszkedek. Ha ez nem a Vikings, akkor azt el kell fogadni. Nem leszek csapat nélkül, az a lényeg.

– mondta Barr.

 

A Vikings cap helyzetét nézve nem biztos, hogy ez a visszatérés megtörténik, hiszen alig $7 millióval vághat neki az offseasonnak Rick Spielman general manager. Tavaly az összes fontosabb szabadügynökkel előre hosszabbított, így Stefon Diggs, Danielle Hunter és Eric Kendricks is az előző offseasonban kapott új szerződést, ráadásul Kirk Cousins is kivette a maga részét a capből. A Vikings számára egy támadófal felhúzása nagyobb prioritás lenne, mint Barr újraigazolása, de hasonló sors várhat Sheldon Richardsonra is, így könnyen lehet, hogy mindketten új csapatban találják magukat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!