Connect with us

Hír

Brady: Nulla az esélye, hogy ez legyen az utolsó meccsem

Sokan spekuláltak már, hogy mikor jön el Brady utolsó meccse. Mi van akkor, ha megnyeri ismét, hatodjára a Super Bowlt? Akkor visszavonul? A csúcson hagyja abba? A Patriots irányítója elég egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy van-e bármi esély arra, hogy ez legyen az utolsó meccse. Egy nagy nullát mutatott a kezével, aztán persze ki is mondta, hogy mennyi az esélye ennek: nulla.

Sokan sokszor kérdezik tőlem ezt a kérdést és úgy érzem, mindig ugyanazt a választ adom és senki sem akar hinni nekem. 45 évben állítottam fel a célt magam előtt és ahogy mondtam már korábban, nagyon nehéz lesz ezt elérni. Tudom milyen nehéz volt már idén is és hogy ez milyen elhivatottságot jelent. Remélem tanultam azokból a dolgokból, amik idén történtek, hogy jövőre még jobb legyek, de minden év nehéz.

És hogy mikor jön el ez a pillanat? Mi jelenti majd azt Brady számára, hogy abba kell hagyni?

Ez egy jó kérdés, és igazából csak azt tudom mondani, hogy tudni fogom. Tudni fogom, mikor jött el az idő. Úgy fogom érezni, hogy ennyi elég volt. Egyelőre ezt nem érzem még. Úgy érzem még mindig fejlődök és úgy érzem, még mindig bajnoki szinten tudom ezt csinálni.

Brady augusztusban lesz 42 éves, úgyhogy tervei szerint még sokáig kell várnia az AFC East edzőinek, szurkolóinak és összességében a Patriots ellenszurkolóinak, hogy ne jöjjön elő rémálmaikban a Patriots irányítójának képe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!