Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan a Packers új vezetőedzője!

A Packers az első csapat, amelyik megtalálta az új főedzőjét: Matt LaFleur, a Titans korábbi támadókoordinátora lett a szerencsés. A 39 éves szakembernek ez lesz az első vezetőedzői állása karrierje során.

 

 

LaFleur 2003-ban kezdett edzősködni, egyetemi- és NFL-szinten is többnyire QB-edző vagy támadókoordinátor volt. Az első komolyabb munkáját 2017-ben kapta, Sean McVay támadókoordinátora volt, de mivel a Ramsnél McVay volt a főnök, így nem túl sok babér termett neki. Ennek fényében nem volt meglepő, hogy 2018-ban elfogadta a Titans felkérését és a csapat támadókoordinátora lett.

 

Ez speciel annyira jól nem jött be, a Titans támadósora volt az egyik legsótlanabb az egész ligában, Mariota sérülései ide vagy oda: 25. volt a csapat megtett yardokban és 27. szerzett pontokban (19,4). Ennek ellenére LaFleur önéletrajza egészen impozáns: dolgozott együtt Kyle Shanahannel és McVayjel, illetve olyan irányítókat edzett, mint Matt Schaub, Donovan McNabb, Robert Griffin III, Kirk Cousins, Matt Ryan, Jared Goff és Marcus Mariota.

 

Elsőre talán furának tűnik, hogy rá esett a választás, de akár jól is elsülhet a dolog. Potenciál mindenesetre van benne. A hírek szerint jó esély van arra, hogy Mike Pettine marad a védőkoordinátor, de hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban még nem érkezett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!