Connect with us

Érdekességek

Edelman elég jól áll a rájátszás-rekordok könyvében

Ha sokáig a Patriotsban játszik az ember, akkor jó eséllyel előbb-utóbb bekerül a rájátszás-rekordok könyvébe. Így van ez Julian Edelmannel is, aki elég jó hírnevet csinált magának azzal, hogy a playoffban kiváló teljesítményt nyújt.

Edelman 105 elkapást jegyez már a rájátszásban, ez a második helyre elég Jerry Rice mögött (151). A Patriots elkapójának 1271 playoffban elkapott yardja jelenleg a harmadik helyre elég, de ha vasárnap összehoz 44 egységet, akkor megelőzi Michael Irvint a második helyért. Jerry Rice-t itt sem fogja behozni senki, 2245 yardot kapirgált össze karrierje során.

Edelman a punt returnerek közt már akár vasárnap Super Bowl rekorder lehet, ugyanis eddig hat puntot hordott vissza 67 yardért nagydöntőkben, még három visszahordással és 28 yarddal pedig mindkét kategóriában átvenné a vezetést.

Jó eséllyel ez sem lesz elég Edelmannek, hogy a Hall of Fame-be kerüljön egyszer, hiszen karrierje során még csak a top10-be sem került egy szezonban sem elkapott yardokat tekintve. Ettől függetlenül a történelemben elég fontos és kiemelt szerepet kap majd a Patriots elkapója.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!