Connect with us

Hír

Eric Berry valószínűleg ezúttal sem tér vissza

A Chiefs védelem már hónapok óta úgy várja Eric Berry visszatérését, mint a Messiást. Az egykor kiváló safety sérülése azonban nem nagyon akar javulni, így erősen valószínű, hogy a Colts elleni mérkőzést is kiüli.

 

 

A hazai gárda ennek megfelelően már el is kezdte átszabni playbookját, ami sokat elárul arról mennyire bíznak a játékos visszatérésében. Berry egészségesen a liga egyik legjobbja volt posztján, de 2016 vége óta összesen három mérkőzésen tudott pályára lépni. Nem igazán jó előjelek ezek, nem csak az idei szezonra nézve, de az egész pályafutásával kapcsolatban sem. Tekintve, hogy 30 éves, a safety poszt egyre értéktelenedik és sérülései mindig kiújulnak, annak is örülni kell majd, ha még valaha szerződést kap.

 

A Chiefs secondaryra ugyanakkor ráfért volna a jelenléte, mert egy fiatal, tapasztalatlan egység, ami az alapszakasz folyamán nyelte a yardokat. Egy dörzsölt vezérrel a soraikban sokkal többre lennének hívatottak. Ellenben mindez jó hír Andrew Luckék számára, akik múlt héten miszlikre szedték a Texans secondaryt már az első félidőben. Pazar légiparádé várható szombat este.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!