Connect with us

Érdekességek

A liga legszerencsésebb és legszerencsétlenebb irányítói

Az interception egy eléggé félrevezető statisztika. Lamar Jacksonnak például csak négy van idén minden meccset figyelembe véve, viszont 6 olyan labdája is volt, ami csak a védő bénázása miatt nem lett INT. Szerencsétlen Nick Foles pedig úgy vigyáz a labdára, mint a hímes tojásra, mégis több INT-je van, mint amennyi rossz dobása (hasonlóan Nick Mullenshez, sőt, Blake Bortleshez!).

 

 

 

Azt nem tudjuk, hogy a fenti irányítók által dobott INT-k hány százaléka volt önhibán kívül. Ezek a számok csak azt mutatják, hogy a rossz passzokhoz képest hány eladott labdát jegyzett az adott QB.

 

Ezek alapján a liga legszerencsésebb irányítója Jackson, a mennyiségek alapján azonban Eli Manning. A Giants irányítójának 25 (!) INT-t érő passza volt, mégis csak 11 pickkel zárta az évet. De a 19 homály passzával Tannehill sem lehet büszke, már ő még mindig szerencsésebb volt, mint Keenum: előbbinek csak kilenc eladott labdája volt, utóbbinak 18 INT-t érő dobásból 16.

 

Illetve külön kiemelném még Matt Ryant, aki az előző szezonban a legszerencsétlenebb QB volt, minden kicsit is rossz labdáját leszedték a védők. Most viszont a szerencse mellé állt, 13 INT-t érő passzt dobott, de csak hét lett pick-kel zárta az évet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!