Connect with us

Hír

Grady Jarrett szerződése a prioritás Atlantában

Nem úgy sikerült az Atlanta Falcons szezonja, ahogy azt a keret erőssége alapján várni lehetett. A szakmai stábban nagy változások történtek, de a rostert továbbra is szeretnék egyben tartani. Ehhez pedig Jarrett szolgálataira is szükség lesz.

 

 

A 25 éves védő márciusban lenne szabadügynök, és egyben az idei piac egyik legértékesebb portékájává is válna. Thomas Dimitroff, a Falcons general managere már a szezon előtt szerette volna lepapírozni egyik legjobb védőjének hosszabbítását, de erre nem került végül sor. Valamennyire érthető, hiszen ekkor kapott új szerződést Matt Ryan, Jake Matthews, Ricardo Allen, illetve Julio Jones szerződését is megmókolták kicsit. Most viszont teljes gőzzel összpontosíthat Jarrett hosszabbítására, és Dimitroff szerint ez a fő prioritás az előttük álló offseasonban.

 

Szeretnénk, ha Grady még annyi évig játszana nálunk, amennyit csak lehet. Nem csak a pályán, de azon kívül is kulcsjátékosa a csapatnak. Szezon közben értelemszerűen nem erre fókuszáltunk, de most már semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy megállapodjunk vele

– mondta Dimitroff.

 

Nem meglepő, hogy szeretne mihamarabb túlesni ezen a Falcons, hiszen Garrett szintű belső védőfalember, aki ráadásul még fiatal is nem nagyon lesz a szabadügynök játékosok között, így sokan a csillagos eget is lehoznák neki a szerződésében. Bár nem voltak kiugró adatai, a tavalyi évéhez képest nagyon sok statisztikában fejlődött, holott már az az idénye sem volt gyenge. Ami az anyagiakat illeti, Aaron Donald évi $22,5 milliós átlagát minden bizonnyal nem fogja elérni, de az nem kizárt, hogy J.J. Watt ($16,6M/év) vagy Fletcher Cox ($17,1M/év) szerződése lesz a prioritás, és a megugrandó célösszeg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!