Connect with us

Hír

Harbaugh és a Ravens megegyezett a hosszabbításról

Sok híresztelés érkezett idén, hogy a Ravens nem feltétlen John Harbaugh-val képzeli el a jövőjét és akár lenne is olyan csapat, amelyik cserélne a főedzőért. Erre nem került sor az edzőkeringő közepette, így a csapat és az edző elméletben megegyeztek egy szerződéshosszabbításról.

 

Három rájátszásmentes év után a tulajdonos Steve Bisciotti tavaly elgondolkodott Harbaugh kirúgásán és 4-5-ös állásnál idén úgy tűnt, hogy év végén tényleg meneszthetik is. Azonban Lamar Jackson beállásával nagyon fordult a világ és 10-6-tal 2012 óta először megnyerte csoportját a Ravens. Ezt egy szerződéshosszabbítással jutalmazta a Ravens, ami a következő négy évre szól, vagyis a 2022-es szezon végéig marad Baltimore-ban.

 

Harbaugh-nak csak egy év volt hátra a szerződéséből, ez pedig általában olyan időszak, amikor a kirúgás szélére kerülnek az edzők. A Ravens azonban decemberben bejelentette, hogy továbbra is Harbaugh lesz a főedzőjük, négy hétre rá pedig meg is egyeztek a felek. Így tehát a GM-váltást és QB-váltást nem követi HC-váltás Baltimore-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!