Connect with us

Hír

Hirtelen a Browns edzői posztja lett a legkapósabb

A Cleveland Browns a szezon közepén menesztette Hue Jacksont, aki soha nem látott mélységekbe vezette csapatát. Az ideiglenesen kinevezett Gregg Williams és a támadókoordinátor Freddie Kitchens az idény végére majdnem pozitív mérleget harcolt ki a csapattal, de túl mélyről kellett visszajönni. Az mindenesetre látszik, hogy hatalmas potenciál van a csapatban.

 

Végre tehát fény van az alagút végén, már csak meg kell találni a megfelelő embert, aki sikerre vezeti a csapatot. A szezon után meg is jelentek az első lehetséges nevek, ráadásul egyből tucatjával. Az esélyt a két jelenlegi mester is megkapja az interjúk során, de valószínűleg Kitchens máshol is népszerű lesz, Williams pedig marad védőkoordinátor. A legnagyobb és legesélyesebb név jelenleg a Packers korábbi mestere, Mike McCarthy, de sok friss név is felröppent. Ilyen a Colts védőkoordinátora, Matt Eberflus, aki a Coltsnál jóval gyengébb emberanyagból is top10-es egységet varázsolt, a Vikings támadókoordinátora, Kevin Stefanski, a Colts OC-ja, Nick Sirrianni és a Patriots védőkoordinátora, a napokban sokat emlegetett Brian Flores is. Legutoljára pedig felbukkant Matt Campbell neve is.

 

A Browns vezetőedzői posztja talán a legvonzóbb a piacon, mert Mayfield személyében végre megvan a fiatal franchise QB, aki egy fél idény alatt megmutatta, hogy mire képes és már most rekordokat döntöget. Továbbá a keret nagy része fiatal és tehetséges, valamint sikerre éhes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!