Connect with us

Hír

Hunter Henry még nem térhet vissza a Ravens ellen

A Los Angeles Chargers csapata nem aktiválta a PUP listáról Hunter Henryt, ez pedig azt jelenti, hogy a tavasszal térdszalagszakadást szenvedő tight end a Ravens ellen még biztosan nem léphet pályára. Henryt épp azért nem tette IR-re a Chargers egész szezonban, hogy hátha a rájátszásban visszatérhet. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, mindenképp nyerniük kell Riverséknek a Ravens ellen vasárnap este.

A héten optimisták voltak a Chargersnél és a médiában, hogy visszatérhet a tight end, hiszen az első csapattal is edzett, azonban erre egyelőre nem kerül sor. Ian Rapoport információi szerint nem rosszabbodott az állapota, egyszerűen óvatosak a csapatnál. Helyén a veterán Antonio Gates játszik továbbra is. Ha a Chargers tovább jut a Divisonal Roundba, és ott szeretne számítani fiatal játékosára, akkor hétfőig aktviálnia kell Henryt, amit a legfrissebb hírek szerint győzelem esetén meg is fognak tenni.

Henry bizalomgerjesztő újonc éven volt túl 2016-ban, majd kisebb sérülésekkel küzdve limitált volt 2017-ben, idén pedig vártuk a breakout évét, azonban nagyon hamar le kellett erről mondani, konkrétan az egyik legelső edzésen szakadt el a térdszalagja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!